Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης: "Ο Τουρισμός έχει ανάγκη από ομόνοια, ενότητα και σοβαρότητα και όχι από αλαζονεία και αμετροέπεια"

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 14:20

Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης: "Ο Τουρισμός έχει ανάγκη από ομόνοια, ενότητα και σοβαρότητα και όχι από αλαζονεία και αμετροέπεια"

Απάντηση στις δηλώσεις του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Στην γνωστή Ιστοσελίδα, FortuneGreece,  πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Τάσσιος, εκτός των άλλων αναφέρθηκε απαξιωτικά για τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και τις Υπηρεσίες που αυτά προσφέρουν κάνοντας αναφορά και στην Κεφαλονιά.

Ως Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων  Κεφαλονιάς & Ιθάκης αν και θεωρούμε ότι καλυφθήκαμε από την απάντηση του Φορέα μας ( Σ.Ε.Τ.Κ.Ε) , θέλουμε να τονίσουμε ότι:

Νιώθουμε  υπερήφανοι για τις υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες που προσφέρουν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι Επιχειρήσεις του κλάδου μας σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Η πατροπαράδοτη φιλοξενία μας καθώς και η ξεχωριστή προσωπική σχέση που αναπτύσσει κάθε επιχειρηματίας με τον επισκέπτη του έχει μια διαχρονικότητα. Για αυτό και η επιλογή του να επισκεφτεί ξανά και ξανά τον ίδιο τόπο και το ίδιο κατάλυμα.

Προφανώς δε, αυτοί που κρίνουν το αν « σε ένα απλό ενοικιαζόμενο δωμάτιο, δεν παρέχεται καμιά υπηρεσία» , έχουν αντίθετη άποψη με τον πρόεδρο της ΠΟΞ. Για αυτό και το βαθμολογούν πολύ υψηλά και το αισθάνονται σαν το σπίτι τους.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης η αναβάθμιση των καταλυμάτων μας είναι συνεχής και με προσωπικές θυσίες παρά τον αποκλεισμό των περισσοτέρων από εμάς  από τα Αναπτυξιακά Προγράμματα.

Η Ομοσπονδία μας έχει μια αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Τουρισμού στο Νησί. Κανείς από αυτούς δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά, αλλά όλοι εργάζονται με σκοπό να αναδείξουν και να προβάλλουν τις απέραντες ομορφιές του τόπου μας, να εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν τα καλύτερα στον επισκέπτη

Καταλήγοντας , να επισημάνουμε ότι, ο Τουρισμός έχει ανάγκη από ομόνοια, ενότητα και σοβαρότητα όλων όσων τον υπηρετούν και όχι από αλαζονεία και αμετροέπεια.

 

Για το Δ.Σ της Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι

ο Πρόεδρος                      ο. Γεν. Γραμ.

Ατσάρος Δημήτριος           Μουρελάτος Σπυρίδων