Η Κεφαλονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας στις Η.Π.Α.

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 09:16

Η Κεφαλονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας στις Η.Π.Α.

Με την συμμετοχή των κορυφαίων Παραγόντων και Στελεχών του Τουρισμού Κρουαζιέρας άνοιξε σήμερα τις εργασίες της η Seatrade Miami 2018, στο Fort Lauderdale της Florida.


Τον Δήμο της Κεφαλονιάς εκπροσωπεί για έκτη συνεχή χρόνια ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος έχει συνεχείς επαφές, μέσω της CTM, με όλους όσους συμβάλλουν στην καθιέρωση της Κεφαλονιάς ως σταθερά ανερχόμενου προορισμού, με τις προσεγγίσεις Κρουαζιεροπλοίων για το 2018 να παρουσιάζουν αύξηση της τάξεως του εκατό τοις εκατό συγκριτικά με το 2017.
Με βάση το Εκθεσιακό Περίπτερο του Ε.Ο.Τ. Αμερικής, υπό την άριστη  οργανωτική επιμέλεια, της Διευθύντριας κας Γκρέτας Καματερού και την φροντίδα των συνεργατών της,  πλούσιο κατατοπιστικό πληροφοριακό υλικό και διευκρινίσεις για τα έργα υποστήριξης της Κρουαζιέρας στο Νησί  παρέχονται στους ενδιαφερόμενους.
Τις εργασίες της Έκθεσης τιμούν με την παρουσία τους Στελέχη της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού κος Γιώργος Τζιάλλας.
Ο κ.Κεκάτος, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την κα Καματερού για την φιλοξενία του Νησιού στο Εκθεσιακό Περίπτερο και για τις επιτυχημένες δράσεις της, που συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά.



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ