Παρουσίαση "Sky Express" στην Κεφαλονιά: «Με 70 ευρώ θα μπορεί κάποιος να πάει στην Αθήνα και να επιστρέψει»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 10:16

Παρουσίαση "Sky Express" στην Κεφαλονιά: «Με 70 ευρώ θα μπορεί κάποιος να πάει στην Αθήνα και να επιστρέψει»

Ξεκινάει την 1η Μαϊου και ετοιμάζεται να ... αλλάξει το τοπίο στη γραμμή Κεφαλονιά - Αθήνα! 

 Ωραίες ειδήσεις έβγαλε η συνέντευξη Τύπου της αεροπορικής εταιρίας “Sky Express” η οποία, από την 1η Μαΐου θα ξεκινήσει το δρομολόγιο Κεφαλονιά – Αθήνα! 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στο πάνελ των ομιλητών κάθισαν ο πρόεδρος της Sky Express,κ. Θεόδωρος Κροκίδας, o Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χάρης Μπότσαρης, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ενώ στην γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κεφαλονιάς – δείγμα του ενδιαφέροντος που είχε αυτή η κίνηση της εταιρίας – βρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος οικονομικών της ΠΙΝ κ. Νικόλας Βαλλιανάτος, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος , ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Παντελιός και φυσικά ο υπεύθυνος του αεροδρομίου Κεφαλονιάς κ. Γιώργος Γεροντάκης.

Αρκετά ωραία πράγματα ακούστηκαν δια στόματος τόσο του κ. Κροκίδα όσο και του κ. Μπότσαρη.

«Μας μεταφέρθηκε πως ήταν απαίτηση της κοινωνίας η σύνδεση της Κεφαλονιάς με την Αθήνα. Τώρα όμως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Με 10 δρομολόγια την εβδομάδα και από τα μέσα του καλοκαιριού 14 δρομολόγια! Θα δοθεί η δυνατότητα στους Κεφαλονίτες να ταξιδεύουν με ανταγωνιστικές τιμές και με αεροπλάνα που είναι τα πιο ασφαλέστερα στην κατηγορία τους. Το νησί σας έχει μεγάλη δυναμική και στόχος μας είναι να γίνουμε ο αερομεταφορέας που θα επιλέγουν οι πολίτες του νησιού.

Εμείς στην Sky Express δεν διαχωρίζουμε τους επιβάτες σε Α’ και Β΄ κατηγορίας. Γνωρίζουμε τις ανάγκες σας, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα και είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε μία εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία» ήταν τα λόγια του κ. Κροκίδα.

"Στόχος να γίνουμε η πρώτη επιλογή των Κεφαλονιτών" 

Ακολούθως ο κ. Μπότσαρης τόνισε: «Από την 1η Μαϊου ξεκινούν τα δρομολόγια . Αρχικά θα είναι 10 την εβδομάδα και από 16 Ιουλίου θα είναι και δύο δρομολόγια την ημέρα. Στόχος μας είναι να γίνουμε η πρώτη επιλογή για τον επιβάτη. Για 2ησυνεχόμενη χρονιά η Sky Express βραβεύεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία, καλύπτοντας 30 προορισμούς ανά την Ελλάδα».

Όσον αφορά τα εισιτήρια και τις τιμές τους ο κ. Μπότσαρης τόνισε πως ο επιβάτης μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της www.skyexpress.gr μπορεί να βρει εισιτήρια που ξεκινούν από 25 ευρώ από Κεφαλονιά προς Αθήνα και από 45 ευρώ από Αθήνα προς Κεφαλονιά.

«Με 70 ευρώ μπορεί κάποιος να πάει στην Αθήνα και να έρθει» ήταν τα λόγια του, ενώ σε ερώτηση αν θα είναι ολοχρονική η γραμμή αυτή τόνισε πως «ακόμα δεν έχει σχεδιαστεί το χειμερινό πρόγραμμα, στόχος μας είναι το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου και γι’ αυτό και ξεκινάμε και από τον Μάιο».

DSC 0124DSC 0125DSC 0126DSC 0127DSC 0130DSC 0131DSC 0134

 


Ετικέτες: