Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού WTM στο Λονδίνο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 11:57

Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού WTM στο Λονδίνο

Στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού WTM στο Λονδίνο συμμετέχει και αυτή την χρονιά ο Δήμος Κεφαλλονιάς μέσω του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ. Ευάγγελου Κεκάτου.

Οι εργασίες της Έκθεσης που συμπεριλαμβάνει συνέδρια , ημερίδες και σεμινάρια με θέμα την ανάπτυξη της Τουριστικής Βιομηχανίας ολοκληρώνονται σήμερα.

Το ιδιαίτερα καλαίσθητο Εκθεσιακό Περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στο οποίο φιλοξενείται ο Δήμος Κεφαλλονιάς, λειτουργεί υπό την εποπτεία του Α/Περιφερειάρχη Τουρισμού κ. Σπύρου Γαλιατσάτου και συγκεντρώνει τους διεθνείς Παράγοντες και Στελέχη του Τουρισμού.

Ο κ. Κεκάτος παρεχώρησε συνεντεύξεις σε ταξιδιωτικούς Δημοσιογράφους του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου, προβάλλοντας τις δυνατότητες της Κεφαλλονιάς που καλύπτουν σχεδόν το σύνολο των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού και είχε επαφές με στελέχη των Εταιρειών Κρουαζιέρας που συμμετέχουν στην Έκθεση.

Οι στοχευμένες δράσεις προβολής του νησιού μας σε Γερμανία και Ελβετία αποδίδουν έμπρακτα καρπούς αφού ανακοινώθηκαν ήδη οι απευθείας πτήσεις από τους ανωτέρω προορισμούς προς το Νησί.

Την Έκθεση τιμούν με την παρουσία τους μεταξύ των άλλων και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γ. Τιμοθεατος και οι παράγοντες Τουρισμού και Μέλη της Τουριστικής Επιτροπής  κ .Γ. Γεροντάκος , κ. Π. Ψαλλίδας , κ .Α. Καραπέτσας, κ .Κ. Γασπαράτος και κ. Σ. Κατσούρης.

londino kekatos