Ενημέρωση από την Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 10:00

Ενημέρωση από την Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Η Ομοσπονδία ενημερώνει τα μέλη της ότι , λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή  και για τις ώρες 9:00πμ έως  14:00μμ το γραφείο της στο Αργοστόλι στην οδό Αντώνη Τρίτση 64, έναντι ΕΟΤ.

Καλούνται τα μέλη μας που επιθυμούν να εκδώσουν Καρτέλες Ενημέρωσης Πελάτη,  που σύμφωνα με τον Νόμο 4403/2016,  η προμήθεια τους καθώς και η ανάρτηση τους  είναι πλέον υποχρεωτικές, να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • 1) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΟΤ
  • 2) ΠΑΡΑΒΟΛΑ  ΥΠΕΡ ΟΕΕΔΔΚΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το γραφείο μας διαθέτει μηχάνημα POS ( πληρωμή μέσω κάρτας ) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, όπως επίσης ότι με την έκδοση Καρτέλας  Ενημέρωσης Πελάτη εκδίδεται μαζί  δωρεάν και μια Κάρτα Μέλους που δίνει ειδικά προνόμια και εκπτώσεις στους κατόχους της.

Για  όσους το επιθυμούν η παραλαβή των δικαιολογητικών από την Ομοσπονδία μπορεί να γίνει είτε μέσω Fax είτε μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου και η αποστολή των Καρτελών σας μπορεί να γίνει με τους ιδίους τρόπους αντίστοιχα.  

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο – Fax 26710-29109.

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                         ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250