Το ΡΙΚ έρχεται στην Κεφαλονιά στα πλαίσια του προγράμματος πανελλήνιες συναντήσεις παραδοσιακού πολιτισμού

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 01:08

Το ΡΙΚ έρχεται στην Κεφαλονιά στα πλαίσια του προγράμματος πανελλήνιες συναντήσεις παραδοσιακού πολιτισμού

Σε 6 ελληνικά νησιά θα ταξιδέψουν οι ακροατές του τρίτου προγράμματος του δημόσιας τηλεόρασης της Κύπρου «ΡΙΚ».

Στο νησιά συμπεριλαμβάνονται 3 προορισμοί στο Ιόνιο, η Κεφαλονιά η Κέρκυρα και η Ζάκυνθος , όπως επίσης και τα Χανιά , η Ρόδος και το ακριτικό Καστελόριζο.

Περισσότεροι από 700 επισκέπτες αλλά και το διοικητικό συμβούλιο του ΡΙΚ επισκέπτονται τους παραπάνω νησιωτικούς προορισμούς στα πλαίσια του προγράμματος «πανελλήνιες συναντήσεις παραδοσιακού πολιτισμού».

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών μέσω της πραγματοποίησης πολιτιστικών εκδηλώσεων με την ιδιαίτερη ταυτότητα του κάθε τόπου.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μέσω του κρουαζιεροπλοίου «SALAMIX FILOXENIA» το οποίο κατά τη διάρκεια της 7ημερης κρουαζιέρας του φιλοξενεί εντός των χώρων του πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων με 30 καλλιτέχνες.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όπου ο αδελφικός Κυπριακός λαός θα βρίσκεται και στο νησί μας.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα τόσο στη Ζάκυνθο όσο και στην Κέρκυρα και τα Χανιά ο φορέας Πολιτισμού του ΡΙΚ θα διοργανώσει εκδηλώσεις εστιασμένες στα ιδιαίτερα πολιτιστικά χαρακτηριστικά του κάθε τόπου.

Η 7ημερη κρουαζιέρα ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου.

Χρήστος Λαμπράκης

Το κρουαζιερόπλοιο "SALAMIS FILOXENIA"


Ετικέτες: