«Αναμένετε στις σαμπρέλες σας…» (18/1)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 07:46

«Αναμένετε στις σαμπρέλες σας…» (18/1)

Πολύ καλημέρα σας φίλοι μου! Του Αγίου Αθανασίου σήμερα και εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους όσοι έχουν την ονομαστική τους εορτή. Χθες βέβαια γιόρταζε και ο Πρωθυπουργός, που μπορεί να τον κυνηγούν από παντού οι σφαίρες, αλλά δεν πτοείται και βγαίνει φάτσα φόρα τις βόλτες του στο Σύνταγμα να τον δει ο κόσμος... «Τρελαντώνη Πολύχρονος», έστω και καθυστερημένα!!!

Να μείνω λίγο στο θέμα και να πάω στην κοπή της πίτας της ΝΔ στην Αθήνα... Ο Δήμαρχος έδωσε το παρόν, ανάμεσα σε Πετράν και Σοφάκι... Έτσι, τα μεγάλα στελέχη χαμογελούν και φωτογραφίζονται με «κοτρώνες» της πολιτικής του αθηναϊκού κράτους.. Και αν εξαιρέσετε το Δήμαρχο που είναι αναγκαστικά στο νησί και κάνει και καμιά βόλτα που και που εδώ κι εκεί, οι υπόλοιποι έρχονται μόνο στις γιορτές, άντε και κανένα σαββατοκύριακο! Κάνουν πολιτική από απόσταση βλέπετε, έχοντας τους πιστούς τους στρατιώτες εδώ πάντα! Μέχρι και αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων αλλάζουν αν χρειαστεί..

Και μιας και ανέφερα το Δημοτικό, μάθατε για τη νέα κίνηση που ξεκίνησαν κάποιοι για τη δημιουργία μιας ομάδας νέων που θα διεκδικήσει το Δήμο;; Τα ονόματα που έπιασαν οι κεραίες μου χθες δεν ήταν και άσχετα με την πολιτική, έχουν απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα κάποιοι... Λοιπόν, δεν είναι και κακό να υπάρχει ενδιαφέρον από νέους ανθρώπους, αρκεί φυσικά να μην είναι κομήτες και να μην εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Θα περιμένω να δω τις επίσημες ανακοινώσεις και θα τοποθετηθώ αναλόγως.

Παρεμπιπτόντως, χθες είχαν σημαντική κουβεντούλα για τις συγκοινωνίες! Τιμή μας κύριοι Υπουργοί! Αφού μας καταντήσατε τριτοκοσμικό νησί, πετάξτε μας μια σαμπρέλα να πιαστούμε μέχρι να φτάσουμε στην ακτή χωρίς να βουλιάξουμε...

Μέχρι το επόμενο θα έχουμε περισσότερα νέα πολιτικά για όλα τα παραπάνω.. Αναμένετε στις σαμπρέλες σας λοιπόν.

Τσιμπηματάκια Φίλοι μου!

Το Κουνούπι