«Σε τροχιά σπρινταρίσματος» (4/1)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 15:09

«Σε τροχιά σπρινταρίσματος» (4/1)

Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι, Μπήκε η νέα χρονιά και μετά τις πρώτες στιγμές χαλάρωσης που μας πρόσφερε, επανέρχομαι στα παλιά μου στέκια, μιας και οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται, εύκολα αρχίζουν και φυσικά με χαρά συνεχίζονται... Οι μέρες είναι περίεργες μιας και πλησιάζει η Κυριακή που θα φανερώσει πολλά για την μετέπειτα πορεία του Δήμου Κεφαλονιάς. Η ψήφιση νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου έχει βάλει σε «τροχιά σπρινταρίσματος» τον Ανουσάκη και όχι άδικα. Ο αγαπητός Νίκος θέλει οπωσδήποτε 21 ψηφάκια για να εκλεγεί! Για μερικούς αυτό είναι άνετα εφικτό... Για κάποιους άλλους όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, αφού οι «Ανεξάρτητοι» του Μιχαλάτου δεν φαίνεται να στηρίζουν την πρόταση Ανουσάκη, ενώ ερωτηματικό προκαλούν και κανά δυο σύμβουλοι του Παρίση, οι οποίοι κάνουν ότι δεν ακούνε και δεν βλέπουν... Άλλο ένα μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση «Κροταλία», του οποίου τα τηλέφωνα αυτές τις ημέρες έχουν πάρει φωτιά... Το τελευταία δεν συμβαίνει μόνο λόγω της Κυριακής, αλλά και λόγω του Σαββάτου.. Αν ο «Σπυρέτο» το Σάββατο εμφανιστεί στο «τραπέζωμα» της χρονιάς, τότε νομίζω αυτό είναι κακός οιωνός για το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ....

Αυτός που φαίνεται να είναι ο πλέον ξεκάθαρος στην υποψηφιότητα Ανουσάκη είναι τελικά ο «σακούλας» (κατά το λαό του στην Αμερική και τη γενικότερη φήμη του...)! Παρόλο που η σχέση του με τον ευέξαπτο Πρόεδρο περνά κρίση, έχει δηλώσει ότι θα τον στηρίξει και μάλιστα από χθες διαλαλεί ότι θα το κάνει και δημόσια, για να μην υπάρχει και καμιά αμφιβολία.. Αυτά είναι τα ωραία και τα πικάντικα!

Η παράταξη «κατά Μάρκου» δεν νομίζω ότι προκαλεί και πολλά ερωτηματικά, από τη στιγμή μάλιστα που τα ρεβεγιόν του «αρχηγού» με τον επίσημο «τραπεζάρχη» των εθνικών εκλογών του Μαΐου διέρρευσαν και τα κουτσομπολιά έχουν φουντώσει για συνεργασίες και «γάμους» με άρωμα κουλτούρας!
Πάντως, μερικοί «γυρολόγοι της πολιτικής» καλό είναι να μη βιάζονται να πανηγυρίζουν γιατί οι Κεφαλλονίτες κάτι τέτοια δεν τα πολυγουστάρουν μιας και τα έχουν φάει στη μάπα χρόνια τώρα και τους κούρασαν...

Μη ξεχάσω να σχολιάσω την περίπτωση του «Νερού». Ακούγονται πολλά για τον Κουνάδη και μάθε μέρα φαίνεται ότι κερδίζει πόντους αυτή η επιλογή. Κανείς δεν ξέρει βέβαια μέχρι να καθαριστούν και τα τελευταία αίματα από τα πισώπλατα μαχαιρώματα του παρελθόντος και να τοποθετηθούν σωστά και σε όλες τις πληγές οι αντιβιοτικές γάζες... Κρατείστε τα λόγια μου... τίποτε δεν είναι τυχαίο να ξέρετε, απλώς όποιος βιάζεται σκοντάφτει κι εγώ δεν θέλω να βιαστώ.. αφού έχουμε ένα χρόνο μπροστά μας να τσιμπολογήσουμε..!

Έχω κι άλλα, όμως τα κρατώ, οι μέρες που έρχονται είναι τσουχτερές άλλωστε...

Τσιμπηματάκια φίλοι μου!

Το Κουνούπι