«Ευχές μετά κουτσομπολιού…» (25/12)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012 14:35

«Ευχές μετά κουτσομπολιού…» (25/12)

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! Θα ξεκινήσω με ευχές σήμερα. Εύχομαι λοιπόν σε όλους μας να έχουμε υγεία για να αντέχουμε τα προβλήματα, θετική ενέργεια για να βιώνουμε τα όμορφα της ζωής, καλοσύνη για να μην υπερισχύει το κακό, υπομονή για να μην πάρουμε τα βουνά και φυσικά αγάπη για να κάνουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο μας καλύτερους!!

Δεν μπορείτε να πείτε, είμαι ένα καλοσυνάτο κουνουπάκι σήμερα, με πολλές δόσεις ανάλαφρων και μελιστάλαχτων πεταγμάτων και ελάχιστα τσιμπήματα... Τόσα όσα χρειάζονται για να συνεχίσω τη στήλη μου.. Ευχές μετά κουτσομπολιού λοιπόν!
Για δεύρο έξω τώρα να ακούσουμε τα μαντάτα! Την Πέμπτη έχει νέο Δημοτικό Συμβούλιο και το πρώτο θέμα είναι «καυτό», αφού αφορά τη λήψη απόφασης ή μη για την διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στον πρώην Δήμο Πυλαρέων και το ΚΑΠΗ Πυλάρου. Την εισήγηση θα κάνει ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου, αλλά τα πνεύματα είναι ήδη τεταμένα.

Δικαιολογημένα βέβαια! Για ένα θέμα που είναι τόσο σοβαρό και αφορά οικονομικά δεδομένα, ενώ ακούγονται και λέγονται πολλά για τρύπα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, θα περίμενε κανείς να κάνει την εισήγηση ένας ειδήμων, όχι κάποιος που είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να βγάλει τα πολιτικά και προσωπικά του απωθημένα απέναντι σε συγκεκριμένο επικεφαλής Παράταξης.

Εκτός αυτού, σήμερα, με ένα μικρό πέταγμα που έκανα σε διάφορα δημοτικά πηγαδάκια, κατάλαβα ότι η εισήγηση δεν είναι καν έτοιμη και ο Δήμος Πυλάρου θα την στείλει λίγο πριν το Δημοτικό Συμβουλιο... Δηλαδή τόσο σοβαρή δουλειά έχει γίνει για το συγκεκριμένο θέμα και τόσο οργανωμένοι είναι όλοι, ώστε να το φέρουν προς συζήτηση και μάλιστα να υπάρχει και η δυνατότητα μη λήψης απόφασης... Ρε είμαστε για γέλια! Το έχετε καταλάβει;; Μα αν είναι να μη ληφθεί απόφαση, τι θα συζητήσετε;; Μην το φέρετε καθόλου να τελειώνουμε! Εκτός κι αν υπάρχει τίποτε παρασκήνιο από πίσω και δεν μας το λέτε..
«Κυριακή κοντή γιορτή», που λέει κι ο λαός και πάμε παρακάτω. Προχθές, είπα να πετάξω λίγο πάνω από την Πλατεία να δω λίγο χρώμα να γελάσει το χειλάκι μου. Και που έπεσα νομίζετε..;; «Στούκαρα» στη τζαμαρία πολύ γνωστού εστιατορίου-ζαχαροπλαστείου-καφετέριας και χάζεψα κυριολεκτικά μια παρεούλα που καθόταν μέσα. Πρώην Υποψήφιος ο ένας, Διευθυντής ο άλλος, «Κινών τα νήματα» ο άλλος.. Εδώ είμαστε λέω! Τι κοινό μπορεί αν έχουν οι τρεις τους; Καλά, οι δύο έχουν, είναι γνωστό, αλλά ο Διευθυντής που κολλάει;; Μην ψάχνεστε, άδικος κόπος! Σε τέτοιες περιπτώσεις εκείνος που δεν έχει σχέση με τους υπόλοιπους, συνήθως παίζει τα ρόλο του «μεταφορέα»... τώρα το τι μεταφέρει άστε το για άλλη στήλη, Χριστούγεννα είναι!

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, που χθες αντί να λέει τα κάλαντα, μοίραζε «συγνώμη».. Η αλήθεια είναι πως αν θυμώσει ο πρόεδρος, καλύτερα να τρέξετε να κρυφτείτε! Δεν αστειεύεται σας λέω, μέχρι και τα μικρόφωνα κινδυνεύουν! Πάντως, κατά τα άλλα είναι καλό παιδί και «γνήσιο» παλικάρι, οπότε συγχωρεμένες οι αμαρτίες τέκνο μου.

Να κλείσω με ένα ανέκδοτο που δεν το είπε για ανέκδοτο το πρωί ο Πάγκαλος, αλλά εγώ γέλασα.. Στην Αργεντινή λέει έγινε έκρηξη ηφαιστείου! Χαχαχαχα μα για σκεφτείτε λίγο, πήγε ο Τσίπρας εκεί για να πάρει ιδέες πως θα ανορθώσει οικονομικά τη Χώρα και τη μια μέρα έκλεβαν Σούπερ Μάρκετς, την άλλη έκλεβαν ηλεκτρικές συσκευές και την τρίτη έγινε έκρηξη ηφαιστείου! Φιλική συμβουλή στον Αλέξη δίνω να επιστρέψει επειγόντως γιατί κινδυνεύει να πάρει τον τίτλο του «γαλάζιου» Επίτιμου δρακουμέλ!

Αυτά για σήμερα, χαρείτε το υπόλοιπο της ημέρας και της νύχτας που έρχεται και μην ξεχάσετε να κάνετε και μια ευχή για την Ελλάδα μας!

Τσιμπηματάκια Φίλοι μου!

Το Κουνούπι