«Σαν τις μυξοπαρθένες ένα πράγμα…» (21/12)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 12:42

«Σαν τις μυξοπαρθένες ένα πράγμα…» (21/12)

Καλησπέρα σε όλους, τσιμπημένους και μη! Σήμερα κανονικά ήταν να καταστραφεί ο κόσμος, αλλά ο Θεός φαίνεται έχει άλλα σχέδια για το γένος των ανθρώπων και προτίμησε να το αφήσει να τυραννιέται μέσα στα χάλια του. Κρίμα, και νόμιζα ότι στη σύντομη ζωή μου θα είχα την ευκαιρία να δω πετώντας από ψηλά τα ανθρωπάκια να παρακαλούν για μια θέση ανάμεσα στους επιζώντες... Μακάβριο ε;; Εμ, κάπως πρέπει να κάνω εισαγωγή κι εγώ... Για πάμε λοιπόν!


Να παρακαλούν όπως αυτούς που παρακαλούν για μια θέση σε Δήμους, Περιφέρειες, Υπουργικά Γραφεία, Βουλή και πάει λέγοντας ή και πετώντας, δεν έχει σημασία. Να μείνω όμως στους Δήμους, επιβάλλεται! Όλοι μόνιασαν ξαφνικά βρε παιδί μου και έγιναν καλά φιλαράκια και άριστοι συνάδελφοι... Σαν τις μυξοπαρθένες ένα πράγμα, κάνουν ό,τι κάνουν, αλλά μετά κυκλοφορούν με τα ράσα της αθωότητας!

Δεν πειράζει, αν είναι για καλό, σας παραδέχομαι και όχι δεν θα σας κάνω κακή κριτική σήμερα! Θα σας επιβραβεύσω που θυμηθήκατε έστω και ενάμιση χρόνο πριν τις επόμενες Δημοτικές ότι κάποτε πρέπει αν βάλετε μυαλό και να δουλέψετε για τους πολίτες του νησιού σας.. Πάντως, δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για την αλλαγή σας, αφού οφείλω να σκεφτώ δύο πραγματάκια: α) Πολιτικάντηδες είστε, δεν αλλάζετε στην ψυχή, παρά μόνο στην εμφάνιση, β) πιθανότατα είστε επηρεασμένοι από το γενικότερο κλίμα των Χριστουγέννων και είπατε να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας μερικοί..

Ας είναι, σας συγχωρώ και σας επιβραβεύω με μείον αρκετά τσιμπήματα για σήμερα! Για αυτό θα πεταχτώ μέχρι το κτίριο των Προστατών του Λαού, που πάντα νοιάζονται για το καλό του απλού και λαϊκού κοσμάκη και δεν έχουν διάθεση ποτέ να τον κοροϊδέψουν... (με βία συγκρατώ τα γέλια μου σε αυτό...).
Άσπρο η Δημοτική Αρχή, μαύρο αυτοί! Μαύρο η Δημοτική Αρχή, άσπρο αυτοί! Λες και θα αλλάξουν τον κόσμο! Ρε συνέλθετε λίγο! Που ζείτε; Ή μήπως προήλθατε από παρθενογένεση; Αλλά καλά λέει ένα μεγαλύτερο κουνουπάκι από εμένα ότι ο Αριστερός τελικά φαίνεται από την τσέπη του... Σκεφτείτε το αυτό πάντως, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε λίγο το τοπίο και να καταλάβετε που ανήκετε, γιατί, λυπάμαι που το λέω, αλλά η «μυξοπαρθενιά» τείνει να γίνει επάγγελμα.

Μου επιτρέπετε όμως τώρα να μπω λίγο στο πνεύμα των ημερών και πω και μερικές καλοσύνες; Χρειάζεται κι αυτό.. Η ΚΕΔΗΚΕ δουλεύει, είναι ίσως από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που δουλεύουν σε αυτό το Δήμο... Φαίνεται και από το πρόγραμμα που εξέδωσε για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι για όλα τα γούστα και με χαμηλό ή καθόλου βαλάντιο. Έτσι, να τα λέμε αυτά γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι! Μπράβο πάντως, βοηθάτε κι εσείς με τον τρόπο σας τη δουλειά μου, εγώ τσιμπάω και προκαλώ κνησμό και πονοκέφαλο, εσείς τσιμπάτε και προκαλείτε χαμόγελο και ερωτηματικά χρήσιμα...
Αυτά φίλοι μου, δεν θέλω για σήμερα να «τσιμπολογήσω» περισσότερο. Πάω να μαζέψω υλικό για το επόμενο ραντεβού μας, την Παραμονή των Χριστουγέννων!

Σιγά μην σας άφηνα έτσι!

Τσιμπηματάκια Φίλοι μου!

Το Κουνούπι