«Το τέλος είναι μπροστά σας και δεν το βλέπετε…» (19/12)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 17:07

«Το τέλος είναι μπροστά σας και δεν το βλέπετε…» (19/12)

Καλησπέρα αγαπητοί γλυκοαίματοι!! Χαίρομαι που σήμερα θα έρθω ξανά να σας ταλαιπωρήσω με τα τσιμπήματά μου, το αξίζετε εξάλλου.Λοιπόν, θα ήθελα να μην ασχοληθώ με αυτό, αλλά δεν μου αφήνετε και πολλές επιλογές. Καταρχάς συγχαρητήρια σε όσους είναι αρμόδιοι να ενημερώνουν τα μέλη της ΝΟΔΕ για τις ελάχιστες και σπάνιες σε ποιότητα συνεδριάσεις της. Κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μέγα θέμα με πολλές προεκτάσεις. Κάποιοι καλέστηκαν και κάποιοι άλλοι όχι. Ουσιαστικός λόγος δεν υπήρχε περί αυτού, εκτός βέβαια από το γεγονός ότι όσοι κρίνονται «επικίνδυνοι» αποκλείονται...

Πάντως, από τα λίγα πετάγματα που έκανα μέχρι τον δεύτερο όροφο, ούτε δεκαπέντε άτομα δεν ήταν παρόντα σε αυτήν την περιβόητη συνεδρίαση. Κι ας ήταν ανοιχτή για όλους, όπως είπε από γνωστό ραδιόφωνο ο Πρόεδρός της. Κάποιοι λόγω δουλειάς έλειπαν, κάποιοι άλλοι δεν κλήθηκαν καν, κάποιοι προτίμησαν να μην πάνε για να μην χαλάσουν τη διάθεσή τους, κάποιοι άλλοι προτίμησαν να παραβρεθούν σε «ανεξάρτητο» τραπέζωμα εκτός Αργοστολίου και κάποιοι άλλοι απλώς έδειξαν την απαξίωσή τους με την απουσία τους.

Πάντως, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να χαίρεστε και πολύ εκεί στα γαλάζια γραφεία όταν κινδυνεύετε να χάσετε ακόμη κι εκείνα τα ελάχιστα νέα σε ηλικία άτομα που έτρεχαν πάντα για την παράταξη χωρίς κανένα όφελος.. Προσέξτε το αυτό, γιατί μετά θα παραπονιέστε για τα τσιμπήματά μου... Το τέλος είναι μπροστά σας και δεν το βλέπετε μου φαίνεται..

Ας είναι, ας πάω κάπου αλλού γιατί σε λίγο θα με πετύχει καμιά μυγοσκοτώστρα και δεν πρέπει, έχω ψωμιά ακόμη να φάω..
Θέλω οπωσδήποτε να κάνω μια βόλτα μέχρι το φιλικό μου ΣΥΡΙΖΑ και σε μια ανακοίνωση σχετικά με την κατάργηση της αργίας της Κυριακής. «Ζημιώνει όχι μόνο τους εμποροϋπάλληλους, που τους αναστατώνει την οικογενειακή και προσωπική ζωή και τους διαλύει τις εργασιακές σχέσεις, αλλά και τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δεν μπορούν οικονομικά και λειτουργικά να ανταποκριθούν σε αυτό το μέτρο και οδηγούνται σε μαζικά νέα λουκέτα, αυξάνοντας έτσι και την ανεργία» έλεγε η ανακοίνωση και με έπιασαν τα γέλια. Από πότε αυτοί που δεν έχουν καν ξεκάθαρες θέσεις για τους μετανάστες και τα εξωτερικά μας θέματα ανησυχούν για την οικογενειακή ζωή των εμποροϋπαλλήλων;; Βρε παιδιά συνέλθετε λίγο! Εντάξει, είπαμε, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν χαθεί από προσώπου γης σε τούτο το νησί, αλλά μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι έχετε άποψη για όλα ανακοινώνοντας πράγματα που δεν στέκουν! Δηλαδή, αν εγώ έχω μια επιχείρηση, έστω και μεγάλη, και θέλω να δουλέψω και Κυριακή, γιατί να μην το κάνω; Σε λίγο θα μας πείτε ότι προσβάλλουμε και τα θρησκευτικά ήθη μας ( και εκεί να δεις γέλια....)!!

Ουφ, ζαλίστηκα με τις σβούρες σήμερα... μια δεξιά, μια αριστερά, δε μπορώ το καημένο! Ας μείνω λίγο εκτός ναρκοπεδίου και ας πεταχτώ μέχρι τη Σάμη... Εκεί λέει έγινε ένα τραπέζωμα με νόημα και πολλά στελέχη από Παρίση πλευρά. Αληθεύει άραγε;; Πάντως, αν όντως έγινε, κάτι δεν πάει καλά Δήμαρχε..Έχω την αίσθηση ότι οι απώλειες θα είναι μεγαλύτερες από όσο υπολόγιζες. Εμ, δεν πρόσεχες όταν έπρεπε. Μα είναι δυνατόν να έχεις αναδείξει με το συνδυασμό σου στελέχη Σαμικά και να μην σου κάνει ούτε ένα για Αντιδήμαρχος;; Άδικο έχουν μετά να σε χαιρετούν κουνώντας το μαντίλι με χαρά;; Κρίμα πάντως, γιατί από ότι φαίνεται οι Σαμικοί έχουν δύναμη και να το θυμηθείτε ότι αυτό θα φανεί πολύ γρήγορα!

Λοιπόν, πέταξα για άλλες πολιτείες, αρκετά για σήμερα!
Τσιμπηματάκια Φίλοι μου,
Το Κουνούπι