«Αχ βρε αφελείς πολιτικάντηδες!» (11/12)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 14:13

«Αχ βρε αφελείς πολιτικάντηδες!» (11/12)

Την πιο «τσιμπημένη» καλημέρα μου σε όλους εύχομαι! Πέρασαν και ο πρώτες δέκα μέρες του Δεκέμβρη και κατευθυνόμαστε ντουγρού για τα Χριστούγεννα! Ο καιρός είναι γεγονός ότι έχει προσαρμοστεί πια στην εποχή και το κρύο είναι αρκετά τσουχτερό. Για αυτό κι εγώ δεν έχω λόγο να διαφοροποιηθώ και να κάνω «πετάγματα» χαλαρά και χωρίς κόπο..

Σκέφτηκα λοιπόν να «πεταχτώ» για μερικά μικρά τσιμπηματάκια μέχρι τη γαλάζια παρέα που βρίσκεται στον «δεύτερο όροφο»...! Ξέρετε, εκεί που κάποτε έμπαινε και έβγαινε κόσμος, ενώ κυμάτιζαν περήφανες οι σημαίες με τη δάδα και τη φλόγα.. Ναι ναι, εκεί που κάποτε θύμιζε οργανωμένη παράταξη..., γιατί σήμερα αυτό δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο! Σήμερα, ο «δεύτερος όροφος» θυμίζει νεκροταφείο! Δεν ανοίγει ποτέ η πόρτα του γραφείου και δεν συνωστίζονται ούτε καν τα φιλαράκια μου οι «μύγες» στις πλαστικές καρέκλες του. Καμιά φορά μόνο, αν κάποιο μεγαλοστέλεχος της Αθήνας το θυμηθεί, επισκέπτεται τα γαλάζια γραφεία και κάνει καμιά ψευτοσυγκέντρωση... έτσι για τα μάτια του κόσμου και για να λένε κάποιοι ότι κρατούν τα διαδικαστικά.

Ελάτε τώρα, μη μου πείτε ότι υπερβάλλω και ότι αδικώ του «ιθύνοντες» γιατί θα πάρω τα φτεράκια μου και θα τα κάνω βεντάλια για να μου κάνω αέρα και να συνέλθω! Αφού ούτε στις πρόσφατες εκλογές δεν άνοιξαν τα γραφεία! Στις πρώτες μάλλον, γιατί στις δεύτερες μπήκαν στη μέση τα μεγάλα πυροβολικά και στρώθηκαν χαλιά για χάρη τους, μην ξεχνιόμαστε κιόλας!

Αχ βρε αφελείς πολιτικάντηδες, δεν έχετε καταλάβει ότι με αυτά δεν πάτε ούτε μέχρι την Πλατεία Βαλλιάνου;; Με κλειστά γραφεία, μηδαμινές συγκεντρώσεις, ανύπαρκτα στελέχη, παλιά μυαλά και φιλόδοξους «κομήτες» το πολύ πολύ να πάρετε όλοι μαζί ομαδικώς σύνταξη και να πάτε μια ώρα αρχύτερα στο σπίτι σας!

Βρε Ουστ που λέει κι ο λαός!

Εντάξει, εντάξει σταματώ! Δεν θέλω άλλωστε το τσίμπημα να γίνει αλλεργικό σοκ! Όμως θα επανέλθω να ξέρετε, μετά την Πέμπτη που ένα καλό φιλαράκι μου σφύριξε «κουνουπιάρικα» ότι θα πέσει συνεδρίαση έκτακτη (;)!

Ναι φίλοι μου, έκτακτη συνεδρίαση στη ΝΔ! Όχι σαν το ΠΑΣΟΚ, που όσα δίχτυα και να ρίξει δεν τα μαζεύει πια τα «σκυλόψαρά» του. Πάνε σωρηδόν στο ΣΥΡΙΖΑ βλέπετε και το καινούριο κόμμα του Λοβέρδου.. Λες και ο κόσμος δεν τους ξέρει ποιοι είναι.. Αχ, τι να πει κανείς, πόσο να αντέξει για να μη τους πιάσει όλους ομαδικά στα τσιμπήματα και γίνουν αγνώριστοι! Πάντως να μου το θυμηθείτε, θα έχουμε μεγάλες ανακατατάξεις και μεγάλες μετεγγραφές! Και πλησιάζει ο καιρός για αυτό, θα το δείτε και μόνοι σας.

Αφελείς Πολιτικάντηδες! Το επαναλαμβάνω γιατί ακούγοντας προχθές το Λοβέρδο από τη μια και το Βενιζέλο από την άλλη, μου δημιουργήθηκε η εξής απλή απορία, πόσο στον κόσμο τους παίζει να είναι μερικοί άνθρωποι;; Εδώ ο κόσμος χάνεται και κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ χτενίζουν τη χωρίστρα τους.. Βρε Ουστ!!
Πάμε για άλλα καλά μου κουνουπάκια, άλλα γραφεία εννοώ..! Αποπνικτικά είναι και στον «δεύτερο όροφο» και στο «υπόγειο». Σιγά μην κάτσω να φάω τη σκόνη τους! Άντε καλή εβδομάδα και καλές απογειώσεις για μένα!

Τσιμπηματάκια Φίλοι μου!
Το Κουνουπάκι