«Φέξε ήλιε μου να πέσω στο γκρεμό...» (21/11)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 08:03

«Φέξε ήλιε μου να πέσω στο γκρεμό...» (21/11)

Καλημέρα φίλοι μου Και μετά σου λέει να είσαι ήρεμος και να κρατάς επίπεδο και να μη τσιμπάς. Ωραίο το ανέκδοτο!Όλοι ξαφνικά έγιναν υπέρμαχοι των πολλών δήμων και ξαφνικά βρέθηκαν ενδιαφερόμενοι και μάλιστα Ληξουραίοι! Έχει βουίξει ο τόπος για τον Ρουχωτά, το Σοφάκι βγήκε και παραδέχτηκε ότι θέλει να είναι κι αυτή υποψήφια, ενώ ο Λουκέρης κρατά ακόμη τα χαρτιά του κλειστά γιατί του έβαλαν φωτιές κάτι «νεαροί γαλάζιοι» που δεν είναι του δικού του σιναφιού!

Φανταστείτε σκηνικό τώρα. Η Σοφία στο Ληξούρι και ο Σάββας στο Αργοστόλι. Δημοτικές εκλογές με συνταγή οικογενειακή δηλαδή.. Μη χειρότερα!! Μα τι άλλο θα μας τύχει σε τούτο το νησί που βρήκαμε να μείνουμε!

Εγώ σας προτείνω να βγάλετε και μια αφίσα περιποιημένη, να βοηθήσει στον προεκλογικό σας αγώνα... Δεν είναι κακό, σκεφτείτε το!

Για το Βασίλη δεν θέλω ακόμη να μιλήσω, γιατί μεσολαβούν εκλογές Προέδρου ΝΟΔΕ. Είναι κα σε χάλια ψυχολογική κατάσταση ο Λουκέρης μετά τη σφοδρή επίθεση που δέχτηκε από ειδησεογραφικό σάιτ που ανήκει όμως σε παλιό νεολαίο της ΝΔ και καταλαβαίνετε.

Τρέχει να μαζέψει τα τσούφλια από τα αυγά που έσπασαν μέσα στα χέρια του και δεν το πήρε καν χαμπάρι... Για μεγάλο ρεζιλίκι μιλάμε... Σπάσανε τα τηλέφωνα από τη Συγγρού και όλοι ρώταγαν τι σκελετό γυαλιών ηλίου να του στείλουν δώρο, ώστε να φαίνεται περισσότερο μοιραίος και όταν τα κατεβάζει και κοιτάζει να μαζεύει με το βλέμμα του 1000 ψηφοφόρους!

Μεταξύ μας τώρα, δεν είχε και πολύ άδικο ο «νέος» σε μερικά πραγματάκια.. Το έχω ξαναπεί άλλωστε. ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς δεν υπάρχει, μόνο μερικοί γραφικοί καρεκλοκένταυροι και μερικοί ακαδημαϊκού επιπέδου «επιστήμονες» επί παντός επιστητού... Αλλά τι καλύτερο περίμεναν να έχουν ;; Άμα η μοναδική υποψήφια πρόεδρος τοπικής στο Αργοστόλι ήταν η Αμαλία κα άμα αυτός ο «ξεβαμμένος» που έρχεται να τους οργανώσει στις σπάνιες συνελεύσεις που κάνουν είναι πεντακοσίων χρονών, φέξε ήλιε μου να πέσω στο γκρεμό...

Και μέσα σε όλα αυτά ακυρώθηκε και το ραντεβού του Δημάρχου με τους Ληξουραίους. Πάει Αθήνα εκτάκτως για το Δήμο, και ας λέει άλλα ο Δήμαρχος. Μην τον ακούτε τι κάθεται και λέει στα ραδιόφωνα τα φιλικά προσκείμενα σε αυτόν.... Η αλήθεια είναι πως εντός των ημερών θα έχουμε εξελίξεις. Αρεστές στους Ληξουριώτες, δυσάρεστες στον Φόρτε, δεν το ξέρω...

Ο Ύψιστος μόνο διαβάζει τις σκέψεις των «τρελών»..

Αλλά κι αυτός ο Μάκης! Πάει να γράψει μια άποψη και την κάνει μυθιστόρημα... Οι δέκα σειρές γίνονται αυτόματα δέκα σελίδες. Πρέπει να σου λείπει πολύ το Δημαρχιλίκι τελικά, δεν εξηγείται αλλιώς. Πού ήταν οι εποχές που ήσουν Δήμαρχος και έκανες ό,τι ήθελες, έλεγες ό, τι ήθελες και δεν ακουγόταν κιχ από κάτω;;; Πήγες για Περιφερειάρχης, τι να σου κάνω;; Κάτσε στην μικρή αντιπολίτευση, απομονωμένος στις «αράδες» σου..

Λέω να το κλείσω κάπου εδώ γιατί βρέχει σήμερα και θέλω να βρω ένα μέρος να ξαποστάσω και προστατέψω τις «βελόνες» μου. Έρχονται δύσκολες μέρες αγαπητοί μου, πρέπει να ξεκουραστώ και να μαζέψω τις δυνάμεις μου για να τσιμπήσω ακόμη πιο στοχευμένα την επόμενη φορά!

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!
Το Κουνούπι