«Το παραμύθι του Μεγάρου δεν έχει ένα «μαύρο πρόβατο», έχει πολλά! Πολλά και άκουρα!» (18/11)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 10:19

«Το παραμύθι του Μεγάρου δεν έχει ένα «μαύρο πρόβατο», έχει πολλά! Πολλά και άκουρα!» (18/11)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα για όλους μας! Για μερικούς βέβαια δεν νομίζω να είναι και τόσο καλή, αλλά έτσι είναι η άτιμη η κοινωνία. Άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει.. Ο λόγος για τις τοπικές εκλογές της ΝΔ, που έγινε «μεταξύ μας μεταξά» , ενώ ήδη έχει προκαλέσει πολλούς τριγμούς στα στελέχη της και ειδικά τα νεώτερα.. όσα έχουν μείνει δηλαδή.. Λογικά ο Βαγγέλης θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει. Ελάχιστη ήταν, λέει, η προσέλευση του κόσμου, ενώ ψάχνανε τελευταία στιγμή υποψηφίους και δεν βρίσκανε.. Να είναι καλά η «Αμαλίτσα», που όλα τα προλαβαίνει.. ! Μοναδική υποψήφια για πρόεδρος της τοπικής Αργοστολίου! Θα την βλέπει ο Αλέκος στον ύπνο του και θα ξυπνά έντρομος!  

Για φανταστείτε το όμως, που είναι εκείνες οι μέρες δόξας που ο Παρίσης εξέλεγε τα στελέχη του στη ΝΟΔΕ και ήλεγχε πρόσωπα και καταστάσεις;;; Πάνε αυτά, πέρασαν ανεπιστρεπτί για τον Αλέκο! Με τέτοια κατάντια στο Δήμο, που να ασχοληθεί και με τη ΝΔ!

Ευτυχώς έσωσε την παράταξη ο Λουκέρης...! Την πήγε στα βαθιά και άρχισε να πετάει ένα ένα τα στελέχη στη θάλασσα μέχρι που έπεσε κι ο ίδιος μέσα.... Μέχρι να βγείτε στην ακτή, έχετε καιρό, μην βιάζεστε... καλές βουτιές!!

Αλλά τι κάθομαι και ασχολούμαι;; Ό, τι συμβαίνει στη ΝΔ είναι ό, τι συμβαίνει και στο ΠΑΣΟΚ και σε όλα σχεδόν τα κόμματα. Ακόμη και το ΣΥΡΙΖΑ τοπικά, που υποτίθεται έπρεπε να είναι ενισχυμένο λόγω και της Αφροδίτης, πηγαίνει σημειωτόν..

Πάντως να μου το θυμηθείτε, αυτές οι εξελίξεις στη ΝΔ δεν θα είναι καλές ούτε για τον Αλέκο ούτε για τον Σωτήρη.. Θα το δείτε προσεχώς.
Να κάνω ένα σχόλιο τώρα για το Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Πέμπτη. Μην φανταστείτε, τίποτα το σπουδαίο.. Μάλιστα ολοκληρώθηκε σχετικά νωρίς. Λογικό, οι απουσίες πολλές, ενώ το θέμα του κολυμβητηρίου πήγε στον αγύριστο..

Ζήτησαν οι άνθρωποι εξηγήσεις και το μόνο που απέσπασαν ήταν η επιβεβαίωση από τον Κωνσταντάκη ότι ναι, υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν το φτιάχνουμε και η άρνηση του Δημάρχου να μπει προς συζήτηση. Ήθελα να ήξερα, όλοι οι κύριοι της συμπολίτευσης, οι υπερευαίσθητοι, δεν ντράπηκαν λίγο να αφήσουν ένα τέτοιοι θέμα εκτός;;
Και μετά φωνάζουν και παραπονιούνται που λέω ότι σε λίγο θα τους κυνηγούν με τις πέτρες . Ίσως γι΄ αυτό και να μην πολυκυκλοφορούν πια. Αφού όπου πάνε ακούν παράπονα!

Έτσι εξηγείται που και το Σαββατοκύριακο που είχαμε προβλήματα σε δρόμο της Σάμης δεν εμφανίστηκε κανείς, παρά μόνο ο Φιοραβάντες να κάνει τον τροχονόμο..
Το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι ένα.. Το παραμύθι του Μεγάρου δεν έχει ένα μαύρο πρόβατο, έχει πολλά! Πολλά και άκουρα!

Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από τα στελέχη του σημερινού Δήμου Κεφαλονιάς την άνοιξη που μας έρχεται θα πάνε... σπίτι τους!
Αυτά για σήμερα! Μην σας φορτώσω, ολόκληρη εβδομάδα έχουμε μπροστά μας..

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!

Το Κουνούπι