«Μέγαρο» με προδιαγραφές «Λούνα Παρκ»… (12/11)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 10:13

«Μέγαρο» με προδιαγραφές «Λούνα Παρκ»… (12/11)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μου και καλή εβδομάδα ! Με δύο δημοτικά συμβούλια αυτήν την εβδομάδα και με τόσα καυτά θέματα δεν ξέρω πόσο καλή θα είναι, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία όπως και να είναι τα πράγματα. Λοιπόν, έχω αφήσει ασχολίαστα τα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και δεν πρέπει να δημιουργούνται κενά..

Eνας Παρίσης να δέχεται από παντού τόξα και να μη μπορεί να αμυνθεί, ένας Πρόεδρος που για άλλη μια φορά προσπάθησε με τη ρητορεία του να πάρει το παιχνίδι πάνω του, ένα «μάτσο» σύμβουλοι να κοιτούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ένας Μιχαλάτος να λέει αλήθειες που πόνεσαν και οι πολίτες να κάνουν αγώνα να καταλάβουν τις «άρες – μάρες κουκουνάρες» της Δημοτικής Αρχής ήταν το σκηνικό που επικράτησε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Μερικές φορές δίνουν την αίσθηση κάποιοι εκεί μέσα ότι δεν ξέρουν που βρίσκονται ή ότι βρίσκονται σε εκείνο το δωματιάκι με τις κουρτίνες που μπαίνεις μέσα, κάνεις μια γκριμάτσα και περιμένεις το φακό να σε απαθανατίσει... Και μετά βγαίνεις έξω σαν να μην συμβαίνει τίποτα...

Κρίμα όμως για αυτούς, συμβαίνει και μάλιστα είναι σοβαρό!

Θα κάνω την εξαίρεση και δεν θα αναφερθώ στις συγκοινωνίες πρώτα. Ας μιλήσω καλύτερα για εκείνα τα τιμολόγια που πέρασαν στα ψιλά από όλους σχεδόν τους μεγαλοδημοσιογράφους του τόπου.

Τρία τιμολόγια «προβληματικά» είτε γιατί ήταν παλιάς ημερομηνίας είτε γιατί ο υπογράφων ως δια μαγείας διακτινίστηκε και υπέγραψε ενώ ήταν απών...
Μα κάτι πράγματα που συμβαίνουν! Κι όλα αυτά στο όνομα της διαφάνειας κα της νομιμότητας που έχει «λανσάρει» από την αρχή της θητείας του το «Μέγαρο» του Αλέκου!

Το πιο ωραίο πάντως το είπε κάποια στιγμή η Λαϊκή Συσπείρωση όταν μίλησε για Λούνα Παρκ... Εγώ μιλάω συχνά για τσίρκο, αλλά η «κόκκινοι» αυτή τη φορά με ξεπέρασαν! «Μέγαρο» με προδιαγραφές «Λούνα Παρκ».. άντε πάλι θα πρωτοτυπήσουμε στο νησί!

Θέλω όμως να κάνω και ένα σχόλιο για το Φιοραβάντε που πέταξε μια "βόμβα" και νομίζω πως κι αυτή πέρασε στα ψιλά... Εμμέσως άφησε αιχμές για την υπόθεση Βαλέττα και το πώς την χειρίστηκαν στο Δημαρχείο. Ξέρετε τώρα πως είναι αυτά, όλοι παραδέχονται ότι ο Βαλέττας ήταν «καλός» αλλά οι ίδιοι χτυπάνε από πίσω με μαχαιριές...
Πάντως, τέτοια επίθεση από τον Δημήτρη δεν την περίμενα στο Δήμαρχο, ένδειξη ότι ο Σαμικός έχει εξελιχθεί κι ας είναι «αγράμματος» κατά τον Αλέκο..

Κι ο Παρίσης δεν απάντησε τίποτα το πειστικό. Ούτε σε αυτό, ούτε στον Θεόφιλο όταν τον στρίμωξε με τις low cost, ούτε στον Θεοτόκη, ούτε στον Κουρούκλη, ούτε στον Αραβαντινό. Καλά, εδώ ήταν για γέλια η απάντηση κα έδειξε ότι «τσούζει» κιόλας... Τι να γίνει Αλέκο μου, εσύ τρέχεις να τους μαζέψεις για να μη γίνετε τρεις Συνδυασμοί στις εκλογές, και αλλού κάνουν σειρά..

Παρεμπιπτόντως, έμαθα ότι για το σημερινό Συμβούλιο που είναι φωτιά και λάβρα, ο Αλέκος έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ώστε να μαζευτούν όλοι και να ψηφίσουν.. Μέχρι και την εγκυμονούσα Μαρία Κουνάδη σκέφτονται να φέρουν! Δεν μιλάω φυσικά για τα παρακαλετά προς τους εν δυνάμει αποστάτες.. Καταλαβαίνετε τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, συμμαχία ακόμη και με τον «διάβολο»!

Λοιπόν, ραντεβού μετά το συμβούλιο, θα έχουμε να πούμε ακόμη περισσότερα!

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!
Το Κουνούπι