«Που πας βρε Καραμήτρο! Το καράβι ξέμεινε από ναυτάκια» (12/10)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013 18:08

«Που πας βρε Καραμήτρο! Το καράβι ξέμεινε από ναυτάκια» (12/10)

Καλησπέρα σε όλους!! Ψάχνονται λέει στο Δημαρχείο για να εξοπλίσουν με ειδικές ασπίδες μερικούς και μερικές, ώστε να αποφύγουν τις επιθέσεις του Ρασσιά. Ξέρετε, αν θυμώσει ο κυρ Παναγής, κρατάτε με μη γίνει φονικό!

Είναι να γελάς πάντως, γιατί ο Ρασσιάς δεν υπολογίζει κανέναν και οι κεραίες μου λένε πως ήδη έχει αρχίσει να μετανιώνει που πήγε και έκατσε κοντά στο Δήμαρχο. Γιατί και οι περισσότεροι τον σνομπάρουν και ο ίδιος έχει καταλάβει ότι δεν του ταιριάζει το υποκριτικό ύφος μερικών από τη Δημοτική Αρχή. Ο «Πρόεδρος» εξαιρείται βεβαίως, είναι πάντα πιστός θαυμαστής του κυρ Παναγή...

Αγρότες στο επίκεντρο ήταν όλη την εβδομάδα, με το Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας να πραγματοποιείται σε πολιτισμένο επίπεδο και με τους αγρότες να απαιτούν λύση εδώ και τώρα. Την πλάκα πάντως την είχε ο Καμπίτσης, όταν πρότεινε στους αγρότες να φέρουν το θέμα στον Καμμένο που ήταν στο νησί, ώστε να κάνει επερώτηση στη Βουλή. Εννοείται πως οι άνθρωποι ξέσπασαν σε γέλια και άρχισαν τα σχόλια όχι μόνο για τον Πρόεδρο, αλλά και γενικότερα για τους πολιτικούς...

Τι να τους πεις;; Ότι έχουν άδικο;;; Ούτε να το σκεφτείς δεν προλαβαίνεις!
Μια απορία έχω για τον Καμπίτση όμως. Όταν ο Πάνος έλεγε ότι δεν θα στηρίξουν οι ΑΝΕΛ στις δημοτικές εκλογές μνημονιακά ψηφοδέλτια, γιατί ο Βασίλης άλλαξε παντακόσια χρώματα;;; Και τι στο καλό έλεγε στο τηλέφωνο που χτύπησε εκείνη τη στιγμή;;; βρε μπας και ο Δήμαρχος είχε μέσα στην αίθουσα κανέναν πληροφοριοδότη και πήρε τον Βασίλη να επιβεβαιώσει ότι αυτά που ακούστηκαν ήταν απλώς ματαιολογίες;;;

Ας πάω μια βόλτα μέχρι τη Σάμη τώρα και τη φίλη Όλγα. Καταρχάς, όταν αυτή η γυναίκα γράφει, αδυνατώ τις περισσότερες φορές να παρακολουθήσω το συλλογισμό της. Χάρισε στο Νοσοκομείο ένα ασθενοφόρο που είχε γίνει δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό. Πέταξε μέσα και μια ατάκα για το ασθενοφόρο που είχε γίνει δωρεά πιο παλιά στη Σάμη και περιμένει τώρα ο κόσμος να καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής. Μα βρε κορίτσι μου, δώσε μας να καταλάβουμε τι λες!

Και μη μας παρουσιάζεσαι ως σωτήρας του τόπου με ένα ασθενοφόρο που η ιστορία έχει δείξει ότι μπορεί να μείνει και στην αχρηστία... Δεν είναι απλά πράγματα οι δωρεές, ούτε η Ελλάδα έχει καμιά σχέση με άλλες χώρες στον τομέα αυτό. Μη βιάζεσαι λοιπόν και μην μεταφέρεις αυτούσια αυτά που σου λένε... Κάνε και λίγη επεξεργασία, πάντα χρειάζεται, ακόμη και για τα πιο απλά..

Να, αυτά βλέπω και λέω «Που πας βρε Καραμήτρο! Το καράβι ξέμεινε από ναυτάκια». Τα ακούς Αλέκο;; Ακούω να λες και να μην ετοιμάζεσαι για εκλογές σαν να μην τρέχει τίποτα... Εδώ βασικότατος Αντιδήμαρχός σου και προσφάτως αναβαθμισμένος και στεφανωμένος διαλαλεί στις παρέες του ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος κι εσύ τρέχεις στα Υπουργεία να χτυπήσεις το χέρι μπας και βρεις κανένα φράγκο. Κάτσε στην ησυχία σου καλύτερα!

Κλείνω με το εξής: Άρθρο φωτιά του Προέδρου των Κεφαλλονιτών της Αθήνας καίει όλη την τοπική ΝΔ, θεωρώντας την ουσιαστικά ανίκανη να βάλει έναν ντόπιο νεοδημοκράτη στο πόστο του διοικητή του Νοσοκομείου. Και μετά σου λέει ότι δεν θα έχουμε δρομολόγια με πλοίο το χειμώνα! Γιατί, τα χρειαζόμαστε;;; Ας γελάσω! Κάντε αίτηση για ακρόαση στους Υπουργούς που έχουν «κάψει» το νησί μας τα τελευταία χρόνια και μετά ελάτε να τα ξαναπούμε.

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!
Το Κουνούπι