«Καλύτερα σκύψετε να δέσετε κανένα κορδόνι, μην το πατήσετε και πέσετε!» (7/10)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 09:45

«Καλύτερα σκύψετε να δέσετε κανένα κορδόνι, μην το πατήσετε και πέσετε!» (7/10)

Καλημέρα καλοί μου φίλοι και καλή εβδομάδα  να έχουμε!Είδατε τελικά που όλα θέλουν τον τρόπο τους και τη... «φοβέρα» τους;; Βγήκε ο Μαζαράκης στα ραδιόφωνα, έκραξε τον κόσμο όλο, αναστατώθηκαν και θορυβήθηκαν μερικοί κύριοι του... «θεάτρου» και η επιστροφή της Παναγίας Μας έγινε με τη δέουσα προσοχή και τιμή...

Επιπροσθέτως, θα ήθελα να πω στον Λούκα πως το δελτίο Τύπου που έβγαλε μετά ήταν μεν στη σωστή βάση, όμως επιβεβαίωνε πλήρως τον Μαζαράκη σε όσα έλεγε τις προηγούμενες ημέρες για πράγματα που μπορούσαν να γίνουν και τελικά δεν έγιναν κατά την πρώτη μεταφορά της Εικόνας.

Είναι αυτό που είπα και την προηγούμενη φορά καλέ, μόνοι τους «βγάζουν τα μάτια τους» και μετά φταίω εγώ και μερικοί άλλοι «τρελοί» που δεν βλέπουμε το τεράστιο έργο προσφοράς της δημοτικής αρχής!

Ας το αφήσω όμως εδώ και ας πάω καλύτερα στο καυτό θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης, όπου ήταν και πάλι εμφανής η απουσία του Δημάρχου, αλλά και κάποιων συμβούλων του Αλέκου.

Ο Αλέκος ήταν προσκεκλημένος του Υπουργού Παιδείας, λέει, είχαν σοβαρά θέματα να συζητήσουν για την Παιδεία... Ξαφνικά ο Αρβανιτόπουλος αγάπησε την Κεφαλονιά και θέλει να βρει λύσεις. Αφού είναι έτσι, ας καλέσει ξανά ο Δήμαρχος το... πολιτικό σώμα να εκθέσει τις προτάσεις που έκανε ο ίδιος για την Παδεία στο νησί μας, τι του απάντησε ο Υπουργός και ποια είναι τα υλοποιήσιμα δεδομένα που έχουμε. Γιατί, αν τον κάλεσε εκτάκτως ο Υπουργός, τότε ο Αλέκος πήγε απροετοίμαστος, γιατί πολύ απλά δεν είχε γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο ακόμη και γιατί δεν είχε γίνει καμιά κίνηση σχετική τις προηγούμενες ημέρες (συζητήσεις με φορείς κλπ).

Κατά συνέπεια, αγαπητέ Σάββα, που πήγες να το παίξεις και Δήμαρχος την Πέμπτη, μην προσπαθείς να πουλήσεις φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.. καλύτερα σκύψετε να δέσετε κανένα κορδόνι, μην το πατήσετε και πέσετε! Γιατί, τόσο εύκολο είναι να «πέσετε», πιστέψτε το, τώρα μπορείτε!

Η Μαρία η Κουνάδη, μου σφύριξε ένα «μαθητούδι» μου, είχε γενέθλια και ήθελε να γιορτάσει με την οικογένειά της. Μεταξύ μας, καλά έκανε, σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με την «ψυχανάλυση» του Δ.Σ.

Ο Κωνσταντάκης δεν ξέρω που ήταν, ή θα είχε να ετοιμάσει κανένα «θεατρικό» για τους επόμενους μήνες ή θα έμαθε ότι η κυρά Ιουλία τον έψαχνε και φοβήθηκε το κάζο... «Άγγελε πες αλεύρι, η Ιουλία σε γυρεύει!» Μετά σου λέει να μη γελάς με το πολιτικό σώμα...

Η καημένη η κυρία Ιουλία, προσπάθησε να εξηγήσει τα αυτονόητα και βρέθηκε και κατηγορούμενη για προβοκάτσια από τον «ανεξάρτητο» Καμπίτση... Για φανταστείτε που έχουν φτάσει αυτοί οι κύριοι όμως! Κατηγορούν έναν πολίτη επειδή ζητά δημόσια τα λεφτά του, κάπου 6000 είναι έμαθα.

Σκεφτείτε παράλληλα ότι πριν λίγες μέρες πλήρωσαν με άνεση το πρόστιμο για την εξέδρα στην Αγία Ευφημία. Σκεφτείτε ότι αποδεδειγμένα τόσο καιρό πληρώνουν επιλεκτικά «δικούς τους» πολλές χιλιάδες ευρώ, χρωστούμενα από προηγούμενα χρόνια. Σκεφτείτε ότι το λάθος της γυναίκας ήταν πως δούλευε στο πρώην Δήμο Λειβαθούς του Μιχαλάτου..

Αν αυτό δεν είναι θράσος της Δημοτικής Αρχής, αν δεν είναι αλαζονεία και βρώμικη πολιτική τακτική, τότε τι είναι;;;

Αλλά τι ρωτάω, σιγά μην απαντήσουν! Και τις προάλλες τους ζήτησα να απαντήσουν στην ανακοίνωση του φερόμενου ως ιδιοκτήτη της εξέδρας στην Αγία Ευφημία, που τους κατηγορούσε ευθέως για υποκριτές, και εννοείται πως δεν απάντησαν. Αντί αυτού, τα έβαλαν πάλι με τον Κοτσιλίνη, επειδή είχε διαφορετική άποψη από αυτούς στο θέμα των τραπεζοκαθισμάτων της Πλατείας.

Αυτή είναι δυστυχώς η παρούσα Δημοτική Αρχή... να τη χαιρόμαστε !!!!

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!
Το Κουνούπι