«Δεν φταίνε μόνο οι «τσουκνίδες» τελικά, μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας εκεί στο Δημαρχείο!» (2/10)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 08:19

«Δεν φταίνε μόνο οι «τσουκνίδες» τελικά, μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας εκεί στο Δημαρχείο!» (2/10)

Καλησπέρα σε όλους, καλό υπόλοιπο εβδομάδας και καλό μήνα να έχουμε!Λίγες μέρες έλειψα και κόντεψα να «βουλιάξει» το νησί! Τι πάθατε καλέ και ανοίξατε πόλεμο δια αλληλογραφίας στα καλά καθούμενα;;; Δεν ξέρω ποιο θέμα να αφήσω και ποιο να πιάσω σήμερα!Λούκας σε ρόλο «μπουρλοτιέρη» και Βαγγέλης σε ρόλο «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω» - μεταξύ μας, ο Βαγγέλης δεν είναι από τους πιο εύκολους συνομιλητές, δύσκολα χάνει σε λογομαχία - . «Κορλεόνε» αποκάλεσε ο τελευταίος τον Λούκα στην τελευταία ανακοίνωσή του στα ΜΜΕ και «άλκιμο νέο» ο Λούκας τον Βαγγέλη...

Δεν μπορείτε να πείτε, από φαντασία και ευφράδεια λόγου σκίζουμε στο νησί μας! Πάντως εγώ δεν μπορώ να βρω άκρη και με τους δυο! Πως γίνεται από την Εικόνα της Παναγίας, μεγάλη η χάρη της, να φτάνει να βγάζει ο καθένας τα εσώψυχά του για τον άλλο, δεν εξηγείται!

Πάντως βρε Λούκα μην δείχνεις τόσο πολύ το φόβο σου απέναντι στις δυνατότητες του Βαγγέλη, γιατί σε πήραν όλοι χαμπάρι! Μίλησες για σχέσεις με τον Μιχαλολιάκο και για ανικανότητα εκλογής, ενώ το θέμα μεταξύ σας ξεκίνησε για άλλο λόγο. Πως κατάφερες να τα μπλέξεις έτσι;;

Και σαν «άλκιμος νέος» ο Βαγγέλης, τα είπε όλα και ξεθύμανε... Αλλά εγώ κράτησα ένα που μου άρεσε πάρα πολύ... «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ και δεν ντρέπομαι γι αυτό ΕΣΥ....? μηπως... ΕΠΙΔΕΞΙΟΣ. με ολους και με ολα.?» Τι να πει τώρα κανείς με τέτοια «σαρανταπεντάρα πρόκα»;;

Λοιπόν, να κάνω μια πρόταση και στους δυο σας;; Επικοινωνήστε με κάποιο ραδιόφωνο να σας καλέσει και τους δυο για ένα debate, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Έτσι, να ξεχαστούμε και λίγο από τα βάσανα της καθημερινότητας βρε παιδί μου... Μόνο έτσι θα λήξει η «βεντέτα»!


Πάω τώρα στο αγαπητό μου φίλο «Πρόεδρο» του Δ.Σ. Εντάξει, είναι ξεκάθαρο πια ποιος είναι εκείνος που έχει τέτοιο μένος με τον Μάρκο Κοτσιλίνη και κάθε φορά που κάνει μια ερώτηση ο Μάρκος για ένα θέμα του Δήμου, ο «Πρόεδρος» απαντά με το γνωστό ύφος Καρδιναλίου και μετατρέπει την απάντηση σε κατηγορητήριο οικονομικού εγκληματία...

Το σχόλιό μου για την απάντηση του Δημάρχου λοιπόν στον Κοτσιλίνη, δια χεριού «Προέδρου», είναι το εξής: Μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας εκεί στο Δημαρχείο! Μα δεν ζήτησε να του παραδώσετε τα κλειδιά του Μεγάρου ο άνθρωπος, να του πείτε για το πρόστιμο της εξέδρας ζήτησε! Σοβαρευτείτε λίγο καλέ!

Και ήρθε μετά και η «τσουκνιδάτη» ανακοίνωση του Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία που σας εξέθεσε ανεπανόρθωτα για μια υπόθεση, που γύρευε πόσα θα μας κοστίσει, και έδεσε το γλυκό.

Δεν τον περίμενα τόσο ενημερωμένο τον Λευκαδίτη πάντως, με εξέπληξε όταν μίλησε για «τσουκνίδες» στο Μέγαρο και έβαλε τον Αλέκο σε θέση απολογίας απέναντι στους Κεφαλλονίτες... Κάλλιστα, αυτήν την ανακοίνωση θα μπορούσε να την είχε βγάλει ένας Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης!
Θα ήθελα όμως πολύ ο Δήμος να απαντήσει στον άνθρωπο αυτόν, να του δώσει μάλιστα συγκεκριμένες απαντήσεις για όσα λέει στην ανακοίνωσή του. Τι θα κάνει δεν το ξέρω βέβαια, δεν μας έχει συνηθίσει η Δημοτική Αρχή και σε τέτοιες «τυπικές» συμπεριφορές... Θα ήθελα όμως πολύ να το δω...
Πέμπτη έχει Δημοτικό Συβούλιο πάντως, που ξέρετε;; Ίσως κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος κάνει μια ερώτηση σχετική με το θέμα και μάθουμε τελικά τι σημαίνει «τυπική» παράβαση κόστους 1500 ευρώ για τον Αλέκο.

Πάμε τώρα στη συγκέντρωση του Πόρου και το νέο «ναυάγιο» της Δημοτικής Αρχής εκεί. Δεν θα σχολιάσω τα παράπονα του κόσμου, τον φόβο Καμπίτση για το Αστυνομικό Τμήμα και την τοποθέτηση Μιχαλάτου, που για ακόμη μια φορά έδειξε ότι κερδίζει τις εντυπώσεις. Θα πω όμως ότι υπάρχουν κάποια ΜΜΕ τοπικά που επιδεικτικά κάνουν το μαύρο άσπρο και αυτό δεν τα τιμά καθόλου. Προσέξτε παιδιά, η μισή αλήθεια είναι μεγαλύτερο ψέμα από το απλό ψέμα... το κόβω εδώ για αρχή!
Αυτά για σήμερα, δεν θέλω άλλα «πετάγματα» και «τσιμπήματα», έχει και βροχερό καιρό, με κουράζουν.. Ένα συμπέρασμα μόνο θα βγάλω από όλα τα παραπάνω και σχετίζεται φυσικά με τη Δημοτική Αρχή. Δεν φταίνε μόνο οι «τσουκνίδες» τελικά, μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας εκεί στο Δημαρχείο! Το ξαναλέω για να το καταλάβετε..

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!
Το Κουνούπι