«Κι εμένα με πήρε η Μέρκελ και μου είπε να σας πιω όλο το αίμα, γιατί αυτή φούσκωσε και δεν μπορεί να πιει άλλο!» (3/9)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 13:25

«Κι εμένα με πήρε η Μέρκελ και μου είπε να σας πιω όλο το αίμα, γιατί αυτή φούσκωσε και δεν μπορεί να πιει άλλο!»  (3/9)

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Καλό Σεπτέμβριο να έχουμε! Θερινοί μήνες τέλος, φθινοπωράκι αρχίζει, έρχονται τα πρώτα βαριά συννεφάκια, οι πρώτες στάλες της βροχής και τα πρώτα ζακετάκια σαν πειρασμός να μας λένε «φορέστε μας»...  


Ωραία, ποιητικό και ρομαντικό κομμάτι τέλος! Μην συνηθίζετε σε αυτό το ύφος, είναι απλώς πρόχειρο και δοκιμαστικό... Πάμε να 'ρθουμε στα συγκαλά μας και να πιάσουμε τα τσιμπηματάκια μας τα συνηθισμένα..


Εορτή Δημάρχου, Παρασκευή περασμένη, προτελευταία μέρα του καλοκαιριού... Με φόντο τη θάλασσα! Αν δεν κάνω λάθος, στο ίδιο μέρος είχε κάνει και κάποιος άλλος τη γιορτή του πριν καιρό. Παρεμπιπτόντως, ήταν παρών κι αυτός στην προεκλογικού χρώματος γιορτή του Δημάρχου.


Πολύς κόσμος, δεν αμφιβάλλω, αλλά εγώ δεν θα χαιρόμουν και τόσο πολύ όσο έκαναν μερικοί. Αναμενόμενα τα πρόσωπα ομολογουμένως..

Νίκος Ανουσάκης: Μα λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;; Χαμογελαστός και με παιδικό ύφος, είμαι σίγουρο ότι όλο και κάποια καινούρια πολιτική «κοτσάνα» πέταξε για να τραβήξει το ενδιαφέρον των υπολοίπων... Γνώστης του αντικειμένου άλλωστε, δεν τον φοβάμαι..

Παναγής Ρασσιάς: Το νέο, ελπιδοφόρο στέλεχος του Παρίση, με τις ευλογίες και τα ευχολόγια του «Προέδρου», έτοιμο για δράση ανά πάσα στιγμή!

Από κοντά και η Αθηνά, που λόγω και της απουσίας Κεκάτου, ξεσπάθωσε κανονικά και δεν παρέλειψε να βγάλει τόσες φωτογραφίες όσες δεν έχει βγάλει κατά τη διάρκεια όλης της θητείας της ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Πάντως, μια παρουσία μου στοίχισε, οφείλω να το πω. Ο Κουνάδης τι δουλειά είχε με αυτούς που έφτυνε πριν λίγο καιρό;; Με αυτούς για τους οποίους φώναζε στα Δημοτικά Συμβούλια ότι ντρέπεται;; Με αυτούς που τον φάγανε κανονικά στη πρώτη στροφή;; Ποτέ δεν κατάλαβα, τι «φλασιά» ήταν αυτή που έφαγες βρε Σπύρο και τους έκανες τέτοια τιμή;;;

Ας είναι, «γεια σας και τα σκατά μπροστά σας» έλεγε η γιαγιά μου και είχε δίκιο! Χώνουμε κάτω από το χαλί όλες τις ακαθαρσίες και ξεχνάμε ότι όπως και να έρθουν τα πράγματα, κάποια στιγμή θα το σηκώσουμε το χαλάκι... Κι όταν το σηκώσουμε, η μπόχα θα ξεχειλίσει γιατί όλα θα είναι ξανά στην επιφάνεια!

Πιστέψτε ότι, έτσι ακριβώς θα γίνει και με τον Συνδυασμό του Αλέκου, όσο και να κρύβουν καλά τις αδυναμίες, όταν αυτές βγουν στην επιφάνεια, ο κόσμος θα πιάσει του σκουπόξυλα και θα αρχίσει να κυνηγά τους πάντες και κυρίως εκείνους που το παίζουν και μεγαλοστελέχη – τρομάρα τους!

Μέχρι και ο Καραμανλής, λέει, πήρε τηλέφωνο τον Αλέκο να του ευχηθεί. Κι εμένα με πήρε η Μέρκελ και μου είπε να σας πιω όλο το αίμα, γιατί αυτή φούσκωσε και δεν μπορεί να πιει άλλο! Πιστέψτε το!

Άσχετο, στοίχισε λέει πολύ στον Αλέκο που έλειπε ο Βαγιωνίτης και ο Σάββας από το τραπέζι του. Εμ, σήμερα γάμος γίνεται Αλέκο μου! Ο Σάββας είναι πια διπλός και ο Βαγιωνίτης τριπλός, αν σκεφτεί κανείς ότι τον Σάββα το έχει σαν ψυχοπαίδι, άρα και τη Σοφία το ίδιο...

Να ζήσουν τα παιδιά, να κατέβουν και μαζί στις εκλογές, να δούμε τι θα δούμε... Γιατί θα δούμε, να μου το θυμηθείτε!

Α, και Σάββα μην ξεχαστείς! Έχεις δουλειά μόλις επιστρέψεις! Ο Κοτσιλίνης θέλει πλήρη αναφορά για όλα και είσαι υποχρεωμένος να την δώσεις. Ε ρε γέλια που θα κάνουμε σε λίγο...

Άντε και καλά μας φθινοπωρινά τσιμπηματάκια!

Το Κουνούπι