Αυτή η Δημοτική Αρχή έκανε την «κατινιά» θεσμό! (20/8)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 17:52

Αυτή η Δημοτική Αρχή έκανε την «κατινιά» θεσμό! (20/8)

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλό φθινοπωράκι να μας βρει! Έχουμε μέρες να τα πούμε, αλλά έτσι είναι το καλοκαίρι, ούτε φύλο κοιτά, ούτε ηλικία, ούτε είδος ζωικού βασιλείου. Μας παίρνει όλους αμπάριζα και γεια σας μετά... Ελπίζω μερικοί καλοί μου φίλοι, υπερτιμημένοι σε τούτη εδώ τη στήλη να μην ανησύχησαν που έχουν μέρες να διαβάσουν για το όνομά τους ή για τους κολλητούς τους.. Εδώ είμαι και τώρα που μπήκαμε και σε προεκλογική περίοδο σκέφτομαι να παραμείνω κοντά σας και να περιφέρομαι γύρω από τα κεφάλια σας με χάρη περισσή και θράσος, ώστε κανείς σας να μην μείνει παραπονεμένος.  

Λοιπόν, την τελευταία φορά που σας «τσίμπησα» ήταν πριν δεκαπέντε μερούλες για εκείνο το δημοτικό συμβούλιο με τα κλειστά μικρόφωνα... Θυμάστε φαντάζομαι που ο «Πρόεδρος» την επομένη έβγαινε και διαλαλούσε, ως συνήθως μετά από κάθε υπέροχη γκάφα του, ότι «τους τα έσυρε για τα καλά» κλπ κλπ.. Ναι ναι, ήταν κι εκείνο το συμβούλιο ένα ιστορικό κομμάτι της θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον αναλυτικότατο απολογισμό για τα πεπραγμένα του 2011. Δεν θα αναφερθώ σε αυτό όμως, δεν χρειάζεται τώρα, δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Ένα μόνο σχόλιο θα κάνω και αρκεί. Ήταν τόσα πολλά τα πεπραγμένα αυτής της Δημοτικής Αρχής το 2011, που ο κόσμος συγκινημένος ξέσπασε σε χειροκροτήματα για τη νέα και «ελεύθερη» Κεφαλονιά του Αλέκου...

Και μετά ξυπνήσαμε όλοι μαζί φυσικά με μια βουτιά στο Μακρύ.

Κατά τα άλλα εγώ το σκέφτηκα πολύ καλά όλες αυτές τις ημέρες που άπλωσα τις αρίδες και τα φτεράκια μου στις παραλίες. Αυτή η Δημοτική Αρχή δεν χρειάζεται να κάνει άλλη έκθεση πεπραγμένων από δω και στο εξής. Αφενός δεν θα προλάβει, θα τη διαολοστείλει – ελπίζουμε πολλά στο είδος μου – ο κόσμος και αφετέρου για ένα μόνο κατόρθωμα μπορεί να επαίρεται και να επευφημεί τον εαυτό της. Έκανε την «κατινιά» θεσμό!

Ακόμη και στα πανηγύρια που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες η κατινίστικη συμπεριφορά επιλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων έδειξε ότι ένας νέος τρόπος επικοινωνίας έχει πλέον υιοθετηθεί στις συζητήσεις, τα συνέδρια τους και τις επισκέψεις τους.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα αναφέρω όμως περί αυτού, εξάλλου ο απλός Κεφαλλονίτης είδε, άκουσε, χλεύασε σιωπηλά και πήρε την απόφασή του νομίζω..

Όσο για την ημέρα του Αγίου μας;; Τόσα πολιτικά πρόσωπα δεν έχω ξαναδεί μαζεμένα! Τι έγινε καλέ; Φοβόμαστε το «μαύρο» του λαού και αρχίσαμε τις μαζικές προσευχές;; Όσοι δεν κάνατε σωστά τη δουλειά σας δεν σώζεστε πάντως, να το ξέρετε!

Δυο λόγια για τον Σταυρίδη, πριν κλείσω. Επειδή εγώ είμαι του πετάγματος γενικά και καμιά φορά κουράζομαι να κάνω μεγάλες διαδρομές, αν μου πρόσφερε ο Μελισσανίδης μετακίνηση με το τζετ του δεν θα έλεγα όχι... Ίσα ίσα που θα απολάμβανα και το κοκτέιλ μου ατενίζοντας το γαλάζιο...

Όσοι το βλέπουν διαφορετικά, ας το πάρουν ποδαράτο να δούμε πότε θα φτάσουν στο στόχο τους...
Αυτά τα ελαφρά για σήμερα, πρώτη μέρα μετά την ανάπαυλα του Αυγούστου.

Και μην ξεχνιέστε, μπορεί σαν σήμερα ο Ρόναλντ Ρος να ανακάλυψε ότι τα κουνούπια προκαλούμε ελονοσία, αλλά όπως και να έχει, χρειάζεται να σας τσιμπάμε, για να ξύνεστε και να σκέφτεστε τι έχετε κάνει λάθος...

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!
Το Κουνούπι