«Οι άνθρωποι εκεί μέσα κάνουν πρωτοποριακή ψυχανάλυση... Μην τους το χαλάτε καλέ, κρίμα είναι!» (8/8)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 13:31

«Οι άνθρωποι εκεί μέσα κάνουν πρωτοποριακή ψυχανάλυση... Μην τους το χαλάτε καλέ, κρίμα είναι!» (8/8)

Καλησπέρα σε όλους! Λίγες μέρες έμειναν για να βάλει το χέρι του ο Άγιος και όσο πλησιάζει η μεγάλη στιγμή όλο και πιο πολύ συνειδητοποιεί κανείς ότι μερικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι το έχουν απόλυτη ανάγκη... Μπορεί να είναι μέρες κατακαλόκαιρου και η «πολιτική» κίνηση να είναι περιορισμένη, αλλά εκείνες οι λίγες περιπτώσεις που τους βλέπουμε να επιτελούν, υποτίθεται, το καθήκον τους, δείχνουν ότι το πρόβλημα όλο και μεγαλώνει. Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε τη Δευτέρα αυτό αποδείχτηκε περίτρανα για δύο λόγους:

1) Η μεγάλη ήττα της Δημοτικής Αρχής με το θέμα της μεταφοράς του περιπτέρου και τα πέντε «όχι» από δικούς της Συμβούλους ήταν η αιτία Σάββας και «Πρόεδρος» να χάσουν τον έλεγχο και να πετάξουν σπίθες από τα μάτια. Ο δε Δήμαρχος άρχισε να απειλεί Θεούς και Δαίμονες.. Άσε Αλέκο, τώρα που κατάλαβες ότι έχασες τον έλεγχο είναι ολίγον τι αργά, για να μην πω μεσάνυχτα!

Έτσι είναι αγαπητοί της Δημοτικής Αρχής, δύσκολα χωνεύονται πέντε «όχι» από πρωτοκλασάτα στελέχη και αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ένας είναι ήδη με το ένα πόδι «ανεξάρτητος», ενώ ο «κροταλίας» έτσι κι αλλιώς αγγαρεία κάνει που είναι στο Συνδυασμό του Αλέκου, τότε φορτώστε τα «δημοσίας χρήσεως» με χαρτομάντιλα, θα χρειαστούν στο μέλλον!

2) Ο Πρόεδρος της Άσσου κυριολεκτικά ρεζίλεψε τη Δημοτική Αρχή... Μέσα στα πολλά που είπε κρατήστε το θέμα του παρκαρίσματος στο γραφικό χωριουδάκι και τις μπηχτές που πέταξε για περίεργα καθεστώτα εκεί.. Θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον και θα το διαπιστώσετε όταν σε λίγο μπούμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο και πάψουν τα φεϊγβολάν να μιλούν με ερωτηματικά για την κατάντια ορισμένων μεγαλοστελεχών του Παρίση..

Δεν μπορώ εν τω μεταξύ να μη σχολιάσω την απίστευτη ατάκα του Μάρκου για τον Κωνσταντάκη περί γενιτσαρισμό. Αν μη τι άλλο, οι χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους ανεβάζουν το επίπεδο, δεν αμφιβάλλει κανείς νομίζω! Δεν ξέρω βέβαια ο Κωνσταντάκης πόσο καλά ένιωσε, αλλά αυτός αντέχει, το έχουμε ξαναπεί, είναι μαθημένος να κάνει το «σφουγγαρόπανο»..

Και πάμε στην μοναδική, εκπληκτική, πολιτισμένη και πολιτικότατη στιγμή κατά την οποία ο «Πρόεδρος» ξεσπάθωσε» κλείνοντας τα μικρόφωνα και αρχίζοντας τις γνωστές δικανικές φαμφάρες. Σαλάτα με όλα τα «φρούτα» της εποχής ήταν αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο! Το τι ακούστηκε δεν λέγεται... Το πιο ωραίο το είπε πάντως ο Φιοραβάντες σε κάποιες δηλώσεις του, «αυτό το δημοτικό συμβούλιο δεν ήθελε κανείς να τελειώσει»! Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι οι άνθρωποι εκεί μέσα κάνουν πρωτοποριακή ψυχανάλυση.. Μην τους το χαλάτε καλέ, κρίμα είναι!

Και πάμε λίγο στην έκθεση πεπραγμένων του 2011. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να εκφράσει τις απόψεις του για το ... «έργο» αυτής της Δημοτικής Αρχής.. Σοβαρές τοποθετήσεις έγιναν από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Συμπολίτευσης και ακόμη πιο σοβαρές από τους πολίτες που εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το πολιτικό πολιτισμό που χαρακτηρίζει τα δημοτικά συμβούλια και την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουν τα διάφορα προβλήματα οι εκλεκτοί του Αλέκου...

Λίγη ειρωνεία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν βρε, μην μπερδεύεστε και μην αγχώνεστε για τα τσιμπήματά μου, παραμένουν «βαθιά» και άκρως «ερεθιστικά»...
Όμως, δεν θα σας το αναλύσω περισσότερο αυτό, την επόμενη φορά έχουμε πολλά να πούμε για την περίφημη αυτή έκθεση πεπραγμένων...

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!

Το Κουνούπι