Η Esolar, επενδύει και στην αγορά των κλιματιστικών!


Η Esolar, επενδύει και στην αγορά των κλιματιστικών!

Η Esolar, επενδύει και στην αγορά των κλιματιστικών με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ενεργειακής κλάσης.Στο eshop μας https://www.esolarshop.net/    μπορεί κάποιος  να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων των εταιρειών  TCL,FUJITSU,MIDEA,INVENTOR.

Όλα τα κλιματιστικά που διαθέτουμε είναι τύπου inventer  με χρήση ψυκτικού υγρού R32.Το ψυκτικό υγρό R32 είναι οικολογικό και μερικά απο τα οφέλη του είναι τα  ακόλουθα:

  • Συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου της υπερθέρμανης του πλανήτη
  • Είναι φιλικό προς τους τεχνικούς λόγω της μικρής τοξικότητάς του.
  • Αυξάνει την αποδοτικότητα της κλιματιστικής μονάδας
  • Μειώνει το κόστος συντήρησης
  • Με έως 30% λιγότερο ψυκτικό μέσο, μπορεί να μεταφέρει την ίδια θερμότητα με το R410A

Όσον αφορά τις  Inverter μονάδες κλιματισμού έχουν αυξημένη απόδοση σε αντίθεση με τα κλασσικά κλιματιστικά, μεγαλύτερο χρόνο ζωής και εξαλείφονται οι μεγάλες αυξομειώσεις στα φορτία. Αυτό σημαίνει πως τα Inverter κλιματιστικά είναι αθόρυβα, με μικρότερα κόστη λειτουργίας και με λιγότερες βλάβες. Οι Inverter μονάδες κλιματισμού μπορεί να έχουν μεγαλύτερο κόστος αγοράς από τα κοινά κλιματιστικά, αλλά η απόσβεση είναι σχετικά άμεση  λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης άρα και χαμηλότερων λογαριασμών ρεύματος.

 Ποιός είναι ο σκοπός μας;

Ο σκοπός μας είναι ί διος με αυτόν που είχαμε και εξακολοθούμε να έχουμε όλα τα αυτά τα χρόνια στην  αγορά των ηλιακών συστημάτων.Μέσω της  πελατοκεντρικής προσέγγισης αναγνωρίζουμε τις ανάγκες σας, και καλύπτουμε τις επιθυμίες σας με τον καλύτερο τρόπο με σκοπό να δημιουργήσουμε μία σταθερή και επικερδή σχέση μαζί σας.


Λίγα λόγια για την εταιρεία Esolar.

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 6 χρόνια , το 2014 και η ακριβής επωνυμία της είναι ESOLAR SMPC.

Τα γραφεία της βρίσκονται στη Γλυφάδα Αττικής ενώ η παραγωγή βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου.

Τρεις γενιές επιστημόνων διαφορετικών ειδικοτήτων μηχαλολόγοι μηχανικοί ,οικονομολόγοι, ΙΤ με πορεία από 2 έως 40 χρόνια στη βιομηχανία του ηλιακού θερμοσίφωνα αποφάσισαν να δουν την επόμενη μέρα στην αγορά.

Αποφάσισαν να φτιάξουν ένα brand   το οποίο δεν θα έχει όρια μιας και θα μπορεί να το δει και να το προμηθευτεί κάθε αγοραστής από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας.

Το με ποιον τρόπο θα γινόταν αυτό σήμερα είναι απλό λόγω της δημοφιλίας των e-shop τότε όμως ήταν ένα μεγάλο εγχείρημα. Ένα εγχείρημα που για μήνες το επεξεργαζόμασταν ,που θέλαμε να πετύχει και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Για αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το αγκαλιάσατε και για αυτό το εξελίσσουμε κάθε μέρα.Η ομάδα μας μεγαλώνει διαρκώς και αποκτάμε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες μεταφορικές,με εξιδικευμένους τεχνικούς σε όλη την Ελλάδα έτοιμους να ικανοποιήσουν την επιθυμία σας για προϊόν μας μέσα σε λίγες ώρες. Έτσι η αρχική ιδέα μας για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλιακών θερμοσιφώνων εξελίχθηκε ραγδαία με την βοήθεια των πελατών μας  και πλέον είμαστε μια ομάδα με αυξημένη γκάμα προϊόντων όπως ,θερμοσίφωνες,κλιματιστικά, προϊόντα ηλιοθερμίας κ.α που εκτός από συσκευές, παρέχουμε πια ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης και κλιματισμού.

Για περισσότερες  πληροφορίες  μπορείτε να  επισκεφτείτε το site της  ESOLAR στο https://www.esolarshop.net/  ή να  καλέσετε στο 2109601013 και σίγουρα κάποιος  από το ειδικά εξειδικευμένο  προσωπικό της εταιρείας ,θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το καταλληλότερο προϊόν  με βάση  τις ανάγκες σας .

Είμαστε στη διάθεσής σας για οποιαδήποτε πληροφόρία.

aircondition bg




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ