«MORFEAS MASSAGE» : Ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης και ευεξίας στην Κεφαλονιά


«MORFEAS MASSAGE» : Ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης και ευεξίας στην Κεφαλονιά

Το INKEFALONIA.GR σας παρουσιάζει σήμερα ένα νέο προορισμό στο Αργοστόλι για να αισθανθείτε την απόλυτη χαλάρωση!

Το κατάστημα «MORFEAS MASSAGE»  άνοιξε πρόσφατα στο Λιθόστρωτο, παρέχοντας 18 μοναδικές εμπειρίες μασάζ με τεχνικές που στοχεύουν στην απελευθέρωση του σώματος, έχοντας ευεργετικές ιδιότητες τόσο για το μυοσκελετικό όσο και για το κυκλοφοριακό σύστημα.

Συναντήσαμε τον Κωνσταντίνο Σταυριανό, ιδιοκτήτη του καταστήματος  ο οποίος μας μίλησε  με ενθουσιασμό για την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης.

Ο Κωνσταντίνος, όντας κατά το ήμισυ Κεφαλονίτης, πρόσφατα παρείχε τις υπηρεσίες του σε μεγάλα ξενοδοχεία της Σαντορίνης, και διαθέτοντας πλέον εμπειρία 11 χρόνων, επέλεξε να αναπτύξει αυτή τη δραστηριότητα και στην Κεφαλονιά.

Πιστοποιημένος επαγγελματίας μασέρ σε τεχνικές από την Ευρώπη και την Ασία, με σπουδές στο Management-Coaching-Mentoring, ο Κωσταντίνος εστιάζει στο πάθος του να βοηθά τους ανθρώπους να επιτύχουν την απόλυτη αίσθηση ευεξίας!

Ακολουθεί τεχνικές , οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε ανθρώπινη ανάγκη , κατανοώντας στο μέγιστο βαθμό τις σωματικές απαιτήσεις και την επεμβατική μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθηθεί για να νιώσετε.. «άλλος άνθρωπος» !

MORFEAS MASSAGE1 Custom

MORFEAS MASSAGE2 1 Custom

MORFEAS MASSAGE2 Custom

MORFEAS MASSAGE3 Custom

MORFEAS MASSAGE7 Custom

MORFEAS MASSAGE8 Custom

  • Τα προγράμματα :

 stavrianos morfeas massage 1 001

stavrianos morfeas massage 1 002

stavrianos morfeas massage 1 003

stavrianos morfeas massage 1 004

  • Το κατάστημα «MORFEAS MASSAGE»  βρίσκεται στο Λιθόστρωτο 4 (στην στοά) δίπλα από το κατάστημα «ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΚΗ» .

MORFEAS MASSAGE4 Custom

MORFEAS MASSAGE5 Custom

MORFEAS MASSAGE6 Custom

  • Επικοινωνία:

Τηλ. 6948173521 

EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook : Kefalonia morfeas massage

Instragramhttps://www.instagram.com/constantinosstavrianos/

Website: Kefaloniamorfeasmassage.com

Επιμέλεια : Χρήστος Λαμπράκης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ