Peterson΄s Group Σταύρος Τραυλός και συνεργάτες: Πωλείται μοναδικό οικόπεδο στο Τραπεζάκι


Peterson΄s Group Σταύρος Τραυλός και συνεργάτες: Πωλείται μοναδικό οικόπεδο στο Τραπεζάκι

Πληροφορίες 

Πωλείται μοναδικό οικόπεδο στο Τραπεζάκι

Εντός σχεδίου Μουσάτων με θέα το Τραπεζάκι, πωλείται ένα μικρό αλλά φανταστικό οικόπεδο εμβαδού 385m² - €49.000 - Κωδ: 21552. Μπορεί να χτίσει 180m² και θα έχει μοναδική και ανεμπόδιστη θέα.

Το οικόπεδο έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και έχει νότιο προσανατολισμό (με θέα στη Ζάκυνθο) και απέχει μόλις 2 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Τραπεζάκι και μόλις 5 λεπτά από την παραλία του Λουρδά. Το ακίνητο είναι ελεγμένο και πλήρως νόμιμα, άρτιο & οικοδομήσιμο, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για άμεση αγορά & χρήση.

Τα πλεονεκτήματα του οικοπέδου είναι:

 - Φανταστική σχέση ποιότητας / τιμής

 - Κοντά σε όμορφες παραλίες

 - Άμεση πρόσβαση στο δρόμο για το Αργοστόλι

 - Όλες οι υποδομές (νερό, δρόμος, ηλεκτρισμός) βρίσκονται ήδη δίπλα στο οικόπεδο

 - Κοντά στην αγορά και τα εστιατόρια

 - Μοναδική θέα στη θάλασσα & βουνό

 - Νοτιοδυτικός προσανατολισμός

 

Πληροφορίες:

Μεσιτικό Γραφείο Τραυλός Σταύρος & Συνεργάτες - Petersons Group

Τηλέφωνα: 26710 26280 & 6974976508

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βύρωνος 7, Αργοστόλι

Peterson΄s Real Estate

site: https://www.kefalonia.property/

 

Με την πολυετή πείρα στον κλάδο της κτηματαγοράς, εμείς στην PETERSONS αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα εκπροσώπηση & προβολή ακινήτων με τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Δέσμευσή μας είναι η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, η σωστή καθοδήγηση και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ήθος, εχεμύθεια, αξιοπιστία και γνώση του real estate. Προτεραιότητά μας είναι να ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες και επιθυμίες τόσο των πωλητών όσο και των αγοραστών και να προσπαθούμε να τις ικανοποιήσουμε στο έπακρο. Η μακρόχρονη πορεία και εμπειρία μας έχει προσφέρει βαθιά γνώση της αγοράς και των μυστικών της επιτυχημένης πώλησης και διαπραγματεύσεων ώστε να εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.

Η PETERSON΄S δραστηριοποιείται στην κτηματαγορά της Κεφαλονιάς & Ιθάκης διατηρώντας 3 γραφεία, στο Αργοστόλι, στο Φισκάρδο και στην Σκάλα. 

Petersons realestate




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ