Το PYLON Hospitality στην Κεφαλονιά


Το PYLON Hospitality στην Κεφαλονιά

ΑΠΟ ΤΗΝ COMPUSYSTEM ΑΠΕΡΓΗΣ - ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

Τo Sotiris Hotel είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην Κεφαλονιά που αντιμετωπίζει τον πελάτη σαν μέλος της οικογένειας. To ήσυχο, χαλαρωτικό και πολυτελές περιβάλλον παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών. Το Sotiris Hotel περιλαμβάνει 3 Ξενοδοχεία 105 δωματίων, 8 Βίλες, 3 Pool bar και 2 εστιατόρια.

Το Sotiris Hotel επέλεξε την Compusystem, επίσημο συνεργάτη της Epsilon Net, για την μηχανοργάνωση όλων των εγκαταστάσεων. Ζητήθηκε από την Compusystem η καινοτομική λύση που θα ενοποιούσε μηχανογραφικά όλα τα τμήματα των ξενοδοχείων με μια μόνο εφαρμογή. Με το PYLON Hospitality δόθηκε η δυνατότητα σύνδεσης 2 διαφορετικών ξενοδοχείων με διαφορετικά ΑΦΜ (multicompany), 3 υποκαταστημάτων, 2 χώρων εστίασης. Επιτεύχθηκε ενοποίηση και συγχρονισμός όλων των τμημάτων προσφέροντας την παρακολούθησης τους σε πραγματικό χρόνο. Με την δημιουργία custom λειτουργιών και διαδικασιών καθώς και την αυτοματοποίηση τους πραγματοποιήθηκε η ομαλή λειτουργία όλων των καταλυμάτων. Πάνω σε αυτό βοήθησε και το ενιαίο πλάνο δωματίων που απεικονίζει την διαθεσιμότητα όλων των δωματίων για όλα τα ξενοδοχεία. 
 
Με το PYLON Hospitality η μηχανοργάνωση εστιατορίων και pool bar πέρασε από συγχρονισμό και αυτοματοποίηση διαδικασιών που αφορούσαν τις θέσεις εργασίας (front office) και τον απομακρυσμένο έλεγχο τους.ναι

Για περισσότερες εγκαταστάσεις PYLON Hospitality πατήστε εδώ

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το Βίντεο/Παρουσίαση του PYLON Hospitality