Η Amicro γίνεται GOLD Partner της EpsilonNet


Η Amicro γίνεται GOLD Partner της EpsilonNet

Η συνεργασία μας με την εταιρεία EpsilonNet έχει αναβαθμιστεί και η Amicro Πληροφορική ανήκει πλέον στο δίκτυο συνεργατών GOLD Partner, με πιστοποιημένους τεχνικούς και τεχνογνωσία στα λογισμικά της εταιρείας.

Η εταιρία EpsilonNet είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή λογισμικού με εξειδίκευση σε εφαρμογές μισθοδοσίας και Human Resources, λογιστικά γραφεία και κάθετες αγορές όπως εστίαση, ξενοδοχεία, υπηρεσίες.

H EpsilonNet A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Training). Εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2008, ενώ απασχολεί πάνω από 300 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο, διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 250 συνεργατών στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της EpsilonNet A.E. εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 25.000 επαγγελματίες του ευρύτερου Οικονομικού χώρου, όπως στελέχη Λογιστικών, Οικονομικών και Εμπορικών Διευθύνσεων επιχειρήσεων, Τμημάτων Μισθοδοσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (HR), Οργανωμένων Λογιστικών γραφείων αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες Λογιστές – Φοροτεχνικοί, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Η αμιγώς ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Διοικήσεως διαμορφώνεται γύρω από την παραδοχή, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτύχει μια εταιρεία, είναι η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού της ώστε να μάθει να «ακούει» την αγορά και να είναι σε θέση να παρέχει λύσεις στους πελάτες, πριν ακόμα προκύψει η ανάγκη. Η συνεχής επένδυση του Ομίλου σε υποδομές, έχει σαν αποτέλεσμα τη διαμόρφωση σύγχρονων εγκαταστάσεων που εξυπηρετούν τον στόχο της ολοκληρωμένης κάλυψης των πολυποίκιλων αναγκών που προκύπτουν από τη λειτουργία του. Η άνεση, η εύκολη πρόσβαση, η ασφάλεια και η τεχνολογική αρτιότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των εγκαταστάσεων του ομίλου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Η Amicro Πληροφορική διαθέτει πιστοποιημένους Τεχνικούς στα προγράμματα της SingularLogic και της EpsilonNet και για 30 έτη παρέχει Υπηρεσίες στις μεγαλύτερες Εμπορικές Επιχειρήσεις - Λογιστικά Γραφεία - Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις Εστίασης της Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

amicro epsilonnet gold partner