Το ασφαλιστικό γραφείο Παπαθεοδωρόπουλος Αναστάσιος παρουσιάζει το NN Hospital for All για ολοκληρωμένη νοσοκομειακή κάλυψη


Το ασφαλιστικό γραφείο Παπαθεοδωρόπουλος Αναστάσιος παρουσιάζει το NN Hospital for All για ολοκληρωμένη νοσοκομειακή κάλυψη

Πληροφορίες

Το ασφαλιστικό γραφείο Παπαθεοδωρόπουλος Αναστάσιος σε συνεργσία με την NN Hellas παρουσιάζει το NN Hospital for All δίνοντας για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά τη δυνατότητα ολοκληρωμένης νοσοκομειακής κάλυψης σε άτομα με επιβαρυμένη υγεία ή ιατρικό ιστορικό. 

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έρχεται να συμπληρώσει το φάσμα των ασφαλιστικών προτάσεων της NN Hellas κάνοντας την ιδιωτική ασφάλιση προσβάσιμη σε ένα μεγάλο εύρος του πληθυσμού (Ηλικίες από 3μηνών έως 70 ετών).

Βασικό πλεονέκτημα του NN Hospital for All είναι η κάλυψη συνανθρώπων μας που δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα να αποκτήσουν ιδιωτική ασφάλιση υγείας, καθώς πάσχουν για παράδειγμα από σύνδρομο Down, καρκίνο, διαβήτη, ή έχουν αντιμετωπίσει περιστατικά εμφράγματος. Επιπλέον, προσφέρει νοσηλεία σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Αυξημένης Φροντίδας, παρέχοντας παράλληλα, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες και ιατρικές πράξεις ή χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς νοσηλεία.

Για την απόκτηση του Προγράμματος NN Hospital for All, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του κ Παπαθεοδωρόπουλου στα τηλέφωνα 2671022388 και στο κινητό 6944767317 ή να τον επισκεφθείτε στο γραφείο του στη Λ. Βεργωτή 31 έναντι Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.


NN HELLAS

Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε

NN