Για τους επιχειρηματίες του νησιού μας υπάρχει η τέλεια πρόταση μηχανογράφησης!


Για τους επιχειρηματίες του νησιού μας υπάρχει η τέλεια πρόταση μηχανογράφησης!

H EpsilonNet από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα στην παραγωγή προγραμμάτων που καλύπτουν όλα τα λογιστικά γραφεία και όλες τις εμπορικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι εδώ στο νησί μας με πιστοποιημένο και εξουσιοδοτημένο συνεργάτη, την εταιρεία CompuSystem AΠΕΡΓΗΣ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΟΕ στο Νάπιερ Αργοστόλι και διανύει τον 8ο χρόνο συνεργασίας με σταθερά αυξανόμενο portfolio με πελάτες που τους εμπιστεύονται .

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), και την νέα επιχειρηματική εφαρμογή PYLON

Η τεχνολογική υπεροχή του PYLON είναι εμφανής από τη στιγμή της εγκατάστασης. Μία υπερσύγχρονη πλατφόρμα για μέγιστη ταχύτητα, σταθερότητα και ασφάλεια των δεδομένων σας σύμφωνα με τα πρότυπα GDPR.

Το PYLON εφαρμόζεται σε κάθε επιχείρηση του νησιού από ένα mini market - εμπορικό κατάστημα  έως και τα μεγάλα ξενοδοχεία.

 Και για την κύρια βιομηχανία του νησιού μας …

Ειδικά με το PYLON Hospitality   μία εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

Μοναδικό πλεονέκτημα του PYLON Hospitality είναι η ενοποίηση όλων των λειτουργιών ενός τουριστικού καταλύματος κάτω από μια εφαρμογή. Καθιστά εύκολη την διαχείριση των τουριστικών επιχειρήσεων, με συγκεντρωμένες λύσεις σε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας.

Καλύπτει με την ίδια ευκολία τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις σύγχρονες απαιτήσεις μίας τουριστικής επιχείρησης:

Εξασφαλίζει σωστή οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία σε:

  • Μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία
  • Ενοικιαζόμενα δωμάτια
  • Camping
  • Κρουαζιερόπλοια
  • Διαχείριση Reception, Mini bar, Housekeeping και Maintenance και μέσα από κινητό ή tablet!
  • ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
  • Εκτυπωτικά που μπορούν να εμφανιστούν σε έντυπη μορφή , ενημερωθείτε δυναμικά με Pivot Tables. Εμπλουτίστε το προσωπικό σας dashboard .Δημιουργήστε τις δικές σας εκτυπώσεις με εύκολο και γρήγορο τρόπο με την γεννήτρια εκτυπώσεων Easy Report Generator. Όλα τα εκτυπωτικά μπορούν να εξαχθούν σε όλους τους βασικούς τύπους αρχείων του MS Office όπως και να επισυναφθούν αυτόματα σε email.

 

Και για το χώρο του εστιατορίου …

  • Ασύρματη παραγγελιοληψία εστιατορίου
  • Έκδοση όλων των τύπων παραστατικών εστιατορίου
  • Ολοκληρωμένη λειτουργικότητα για το εστιατόριο (αλλαγή τραπεζιών, αλλαγή σερβιτόρου, αλλαγή τρόπου πληρωμής, μερική εξόφληση)
  • Πλήρης στατιστικά οικονομικής ανάλυσης

 

Για περισσότερες πληροφορίες 2671020162

www.pylon.gr    www.compusystem.gr  

 pylon




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ