Αγροτεμάχιο προς πώληση στα Κλείσματα


Αγροτεμάχιο προς πώληση στα Κλείσματα

Αγροτεμάχιο προς πώληση στα Κλείσματα, Κεφαλονιάς

Πωλείται ένα ακόμη ιδιαίτερο αγροτεμάχιο 2.011τμ, στο χωριό Κλείσματα στην Κεφαλονιά, με πολύ καλό προσανατολισμό και θέα στο ηλιοβασίλεμα. Το ακίνητο είναι εντός ζώνης, έχει δόμηση και είναι ιδανικό για τουριστική εκμετάλευση.

Το ακίνητο αυτό βρίσκεται σε μια μαγευτική και απομονωμένη τοποθεσία 500 μέτρα από το κέντρο του χωριού Κλείσματα. Ο κάτοχος του ακινήτου έχει την ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιο του κατεβαίνοντας με τα πόδια στην γραφική παραλία του Παλιολινού, ή πηγαίνοντας με το αυτοκίνητο στην παραλία του γειτονικού χωριού των Σπαρτιών, που διαθέτουν επίσης μίνι μάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες και πλήθος τουριστικών καταλυμάτων. Η απόσταση από το διεθνές αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς είναι 4.800 μ, ενώ το Αργοστόλι απέχει περίπου 10 χλμ και παρέχει πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς, σε τραπεζικά υποκαταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, γνωστά σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα με φθηνά και επώνυμα προϊόντα, στο νοσοκομείο, στο αστυνομικό τμήμα κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.enos-properties.com/properties/parcel-for-sale-klismata-kefalonia/?lang=el

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ