Kefalonian Product Boutique, ταξίδι επιστήμης και γευσιγνωσίας στον χρόνο! (εικόνες/video)


Kefalonian Product Boutique, ταξίδι επιστήμης και γευσιγνωσίας στον χρόνο! (εικόνες/video)

Στα Ραζάτα

Το Kefalonian Product Boutique καλωσορίζει τους επισκέπτες του να απολαύσουν ένα γευστικό ταξίδι στα εκλεκτά προϊόντα της κεφαλληνιακής γης!

Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει όλα τα καλά του τόπου μας, όπως το φημισμένo ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ με θυμάρι, καθώς επίσης και ελαιόλαδο, κρασί, ούζο, τσίπουρο, βότανα, τυριά, μάντολες, μαντολάτο, παστέλι, παστοκύδωνο, χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λουκούμια, ποτά και ηδύποτα από ντόπιους παραγωγούς, μέλι, κηρήθρα, γύρη, βασιλικό πολτό, προϊόντα ομορφιάς με βάση το μέλι και το κερί και πολλά άλλα, όλα ντόπιας παραγωγής!

Στο χώρο μας θα βρείτε μουσειακά αντικείμενα από παλιές αγροτικές δραστηριότητες των κατοίκων του νησιού καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την Κεφαλονιά μιας άλλης εποχής.

Θα εκπλαγείτε παρατηρώντας το μελίσσι εν ώρα εργασίας και με τις απίθανες πληροφορίες που θα σας δοθούν σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία αυτής της μικρής αλλά τόσο θαυμαστής κοινωνίας.

Ευχαρίστησή μας είναι να προσφέρουμε ενημέρωση και φιλοξενία σε μικρούς και μεγάλους, σε ντόπιους και μη, σε όλους τους επισκέπτες του μαγικού νησιού μας που φτάνουν ως εδώ ταξιδεύοντας από κάθε άκρη του κόσμου.

Τον Σεπτέμβριο κοντά σας με νέες δελεαστικές προσφορές.

Γνωρίστε καλύτερα την Κεφαλονιά και γευτείτε τα γλυκά μυστικά της, απολαμβάνοντας ένα ταξίδι επιστήμης και γευσιγνωσίας στον χρόνο!

 

Kefalonian Product Boutique

6ο χιλιόμετρο εθνικής οδού Αργοστολίου - Σάμης στα Ραζάτα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26710 22413 και 6948620364

Και στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/kefalonianproduct/

https://www.youtube.com/watch?v=gB2Ass-F1AU

PROFIL SITE

f6

floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3floretta3

GOLDEN HONEY logo

FINAL

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ