«Η Σάμη απέκτησε το δικό της… Style…» (εικόνες)


«Η Σάμη απέκτησε το δικό της… Style…» (εικόνες)

«Η Σάμη απέκτησε το δικό της… Style…»

Το Tag your Style, είναι ένα νέο κατάστημα πώλησης γυναικείων και ανδρικών casual chic ρούχων και αξεσουάρ, γνωστών εταιρειών σχεδιασμού και ραφής από Ελλάδα και εξωτερικό. Οι εταιρείες ένδυσης που θα βρείτε στο Tag your Style είναι οι: Badila, Public Art, 3Guys, Tresor, Brave Soul, The Fresh, MZGZ και Body Move.

Σε ένα ατμοσφαιρικό και καλαίσθητο χώρο στο κέντρο της Σάμης, πλησίον ΕΛΤΑ, κοντά στην πλατεία, το Tag your Style δίνει τα φώτα της μόδας στην ευρύτερη –και όχι μόνο- περιοχή. Εδώ, όλοι μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικά στυλ και να νιώσουν ότι τα ρούχα παίρνουν ζωή και χρώμα μέσα από αυτούς, από τον τρόπο που τα συνδυάζουν και κινούνται.

Τη συλλογή συμπληρώνουν οι χειροποίητες ελληνικές τσάντες Dafne και Menia χειροποίητα κοσμήματα, μαγιό, υποδήματα, φουλάρια, καπέλα, πετσέτες σώματος, καθώς και οι κρέμες χεριών και σώματος It’s all Greece.

Tag your Style

Ι. Μεταξά, Σάμη

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fb: Tagyourstylesami

2674023408

3333