Πωλείται Πολυτελής Βίλα στον Καραβάδο


Πωλείται Πολυτελής Βίλα στον Καραβάδο

Πωλείται Πολυτελής Βίλα στον Καραβάδο της Κεφαλονιάς.


Πωλείται Πολυτελής Βίλα στον Καραβάδο, Κεφαλονιάς

Αυτό το πολυτελές ακίνητο χτίστηκε το 2008 σε οικόπεδο 4.200 τετραγωνικών μέτρων, στα περίχωρα του χωριού Καραβάδος, σε μικρή απόσταση (με τα πόδια) από την παραλία του Αγίου Θωμά. Η βίλα βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή με υπέροχη πανοραμική θέα στο βουνό Αίνος, το Κάστρο, την θάλασσα και το νησί της Ζακύνθου. Η διώροφη βίλα καλύπτει 197 τ.μ., συν ένα αναπόσπαστο γκαράζ, ενώ οι σκεπαστές βεράντες φθάνουν τα 60τμ. Υπάρχουν, επίσης, κτίσματα για γενική αποθήκευση.

Το ισόγειο διαθέτει σύγχρονη ιταλική κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, μεγάλη τραπεζαρία και χώρο υποδοχής, δύο υπνοδωμάτια και ένα ευρύχωρο μπάνιο. Επίσης στο ισόγειο υπάρχει παρακείμενος διάδρομος που οδηγεί σε μια κουζίνα πολλαπλής χρήσης και το γκαράζ που ενσωματώνει το λεβητοστάσιο και το οποίο διαθέτει επίσης μια ξεχωριστή τουαλέτα.

Μια σκάλα από γρανίτη με ένα όμορφο και στέρεο κερασί κιγκλίδωμα οδηγεί στον πρώτο όροφο που έχει μια μικρή γκαλερί, ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο, ένα μεγάλο αποδυτήριο, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα τέταρτο υπνοδωμάτιο. Τόσο το σαλόνι όσο και το υπνοδωμάτιο έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βεράντα με καταπληκτική θέα. Όλες οι βεράντες έχουν μεγάλα ανοίγματα με συρόμενες πόρτες.

Η βίλα έχει ένα εξαιρετικό σύστημα κεντρικής θέρμανσης με ιταλικά αλουμινένια καλοριφέρ, κλιματισμό, τηλεόραση και γραμμές internet σε όλα τα δωμάτια. Από το δρόμο και σε ολόκληρο τον πρώτο όροφο υπάρχει απεριόριστη πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι γύρω ενδείκνυνται για κατασκευή πισίνας, μπάρμπεκιου και μεγάλο χώρο ψυχαγωγίας. Η βιλα αυτή αποτελεί μια σοβαρή επένδυση για όποιον επιθυμεί να αγοράσει ένα ανεξάρτητο, με μεγάλη ιδιωτικότητα και με ανεμπόδιστη θέα σπίτι.

Στον Καραβάδο υπάρχουν 2 μίνι μάρκετ, ένα από τα οποία είναι ανοιχτό μόνο κατά την τουριστική περίοδο. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, στον Καραβάδο λειτουργεί μια όμορφη ταβέρνα, το Happiness Cafe, με καλό και σπιτικό φαγητό αλλά και πολύ καλές τιμές! Η πολύ όμορφη εκκλησία του χωριού, των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, ενώ σε περίπου 1 χλμ από το κέντρο του Καραβάδου, βρίσκεται  η εξαιρετική παραλία του χωριού Άγιος Θωμάς με τα γριζοπράσινα πεντακάθαρα νερά και την χρυσή άμμο. Ο κάτοικος, ή ο τουρίστας που θα μείνει στον Καραβάδο, θα βρει τα πάντα στο κοντινό Αργοστόλι, που απέχει 10 περίπου χλμ από το χωριό.

Σχετικά με την Περιοχή Καραβάδος

Ο Καραβάδος, ένα όμορφο και γραφικό χωριό με μια πανέμορφη παραλία…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.enos-properties.com/properties/luxury-villa-karavados-kefalonia-greece/?lang=el