Πωλείται ακίνητο στις Μηνιές


Πωλείται ακίνητο στις Μηνιές

Πωλείται: Προ-σεισμικό κτίσμα 77 τ.μ., εντός οικοπέδου 523 τ.μ., στο υπέροχο χωριό Μηνιές, στην Κεφαλονιά.

Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο και έχει καταπληκτική και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και το αεροδρόμιο. Λόγω της θέσης του, αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για τους παρατηρητές αεροσκαφών! Για καταλύματα, το χωριό προσφέρει κυρίως βίλες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση ο επισκέπτης θα βρει ταβέρνες και εστιατόρια, μίνι μάρκετ, βενζινάδικο, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων κλπ. Κοντά στο χωριό υπάρχουν πολλές και υπέροχες παραλίες για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, ενώ κάποιες από αυτές είναι οργανωμένες με ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνα κλπ.

Το αεροδρόμιο απέχει λιγότερο από 2χλμ από τις Μηνιές. Στην κοντινή αγορά του Αργοστολίου, που απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα, θα βρείτε διάφορα είδη ποιοτικής διασκέδασης, όπως μοντέρνα καφέ και κλαμπ, ταβέρνες, εστιατόρια και πιτσαρίες, μπαρ και σουβλατζίδικα, σούπερ μάρκετ όπου θα κάνετε τα ψώνια σας φθηνά και προσιτά, φαρμακεία, γυμναστήρια, γιατρούς κλπ. Επίσης στο Αργοστόλι ο επισκέπτης θα βρει κομμωτήρια, ταχυδρομεία, τράπεζες, τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων, το λιμάνι του Αργοστολίου, το Νοσοκομείο, το Αστυνομικό Τμήμα κ.α.

Η εταιρεία μας, σε περίπτωση ενδιαφέροντος, αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση, διαχείριση και τακτική συντήρηση της ιδιοκτησίας σας. Μέσα από ένα σαφές και αμοιβαία συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα παράδοσης και με ακρίβεια στον αρχικό προϋπολογισμό, ανακαινίζουμε σπίτια, βίλες, εμπορικά κτίρια και συγκροτήματα κατοικιών, χρησιμοποιώντας αυστηρά πρότυπα και υψηλή αισθητική.

Αυτό το ακίνητο πωλείται από την Μεσιτικό Γραφείο Κεφαλονιάς, ENOS PROPERTIES, στην τιμή των 97.000 €.

Σχετικά με το Ακίνητο Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2204)

  • Περιοχή: Μηνιές
  • Έτος Κατασκευής: 1947-1950
  • Απόσταση από Αργοστόλι: Περίπου 5 χλμ
  • Απόσταση από Αεροδρόμιο: Περίπου 2 χλμ
  • Επιπλέον: Καταπληκτική θέα, ιδανική για τους παρατηρητές αεροσκαφών!
  • Απόσταση από παραλίες: Λιγότερο από 1 χλμ
  • Θέα: Φανταστική θέα στη θάλασσα και το αεροδρόμιο
  • Κήπος: Μεγάλος
  • Δένδρα εντός οικοπέδου: Μερικά οπωροφόρα δέντρα

    Σχετικά με την Περιοχή Μηνιές

Οι Μηνιές είναι ένα όμορφο χωριό της Κεφαλονιάς με πανέμορφες παραλίες και καταπληκτική θέα στην θάλασσα και το αεροδρόμιο…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.enos-properties.com/properties/property-for-sale-in-minies-kefalonia/?lang=el