Πωλείται βίλα με πισίνα, στην Σκάλα


Πωλείται βίλα με πισίνα, στην Σκάλα

Το μεσιτικό γραφείο Κεφαλονιάς, ENOS PROPERTIES Real Estate Services, διαθέτει προς πώληση, μία θαυμάσια βίλα με πισίνα, στην Σκάλα Κεφαλονιάς.


Το ακίνητο αυτό είναι 160 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται εντός οικοπέδου 4 στρεμμάτων. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, μία κουζίνα, ένα σαλόνι, μία ανοιχτή τραπεζαρία, 2 μεγάλα μπαλκόνια, θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης, ένα μεγάλο χώρο στάθμευσης και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Σε μικρή απόσταση από το ακίνητο, βρίσκεται το χωριό Σκάλα, που είναι ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά πιό αναπτυγμένα χωριά του νησιού. Στη Σκάλα, ο επισκέπτης θα βρει, για την διαμονή του, όλων των ειδών τις τουριστικές εγκαταστάσεις, από μπουτίκ ξενοδοχεία και ξενοδοχεία 5 αστέρων μέχρι εξαιρετικές βίλες και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η  Σκάλα διαθέτει σούπερ μάρκετ για φθηνά και οικονομικά ψώνια, φαρμακείο, ταχυδρομείο, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπαράκια και κλαμπς, καταστήματα με είδη δώρων και σουβενίρ, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων κλπ.  Η Σκάλα διαθέτει μία υπέροχη και οργανωμένη πλατιά αμμώδη παραλία, ιδιανική για οικογένειες. Επίσης πολύ κοντά στη Σκάλα και σε απόσταση 8 περίπου χλμ, βρίσκεται το επίσης τουριστικό χωριό Πόρος, το λιμάνι του οποίου συνδέει την Κεφαλονιά με την Κυλλήνη. Ο Πόρος διαθέτει επίσης πληθώρα καταλυμάτων, έχει πολύ όμορφες παραλίες καθώς και εστιατόρια και καφέ τα οποία βρίσκονται δίπλα στην θάλασσα.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, η εταιρεία μας ENOS PROPERTIES, αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση της κατοικίας σας αλλά και την διαχείρηση και την τακτική συντήρησή της. Οι ανακαινίσεις μας, γίνονται τάχιστα και με τρόπο ώστε να μη δημιουργείται η παραμικρή ταλαιπωρία στους ιδιοκτήτες. Τηρώντας με ακρίβεια τον αρχικό προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης, ανακαινίζουμε μονοκατοικίες, βίλες, συγκροτήματα  κατοικιών και επαγγελματικά κτίρια υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής.

Η τιμή πώλησης αυτού του ακινήτου είναι 475.000€

Σχετικά με την Βίλα Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2075)

  • Περιοχή: Σκάλα
  • Έτος Κατασκευής:
  • Υπνοδωμάτια: 3
  • Γκαράζ: όχι
  • Πάρκινγκ: μεγάλος χώρος στάθμευσης
  • Έξτρα: θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης, wi-fi
  • Απόσταση από παραλίες: Κοντά στην παραλία της Σκάλας
  • Θέα: ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα
  • Κήπος: μεγάλος και καλοδιατηρημένος

    Σχετικά με την Περιοχή Σκάλα

Η Σκάλα, ένα από τα πιό τουριστικά χωριά της Κεφαλονιάς με μία υπέροχη παραλία…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.enos-properties.com/properties/unique-villa-skala-kefalonia-greece/?lang=el