Πωλείται Πολυτελής Βίλλα στα Καλλιγάτα


Πωλείται Πολυτελής Βίλλα στα Καλλιγάτα

Αυτή η πολυτελής βίλα με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, βρίσκεται στο χωριό Καλλιγάτα, το οποίο είναι ένα από τα πολλά και όμορφα χωριά της Κεφαλονιάς, στην Ελλάδα.


Το ακίνητο είναι 180 τ.μ., βρίσκεται σε οικόπεδο τ.μ 750 και πωλείται επιπλωμένο από το μεσιτικό μας γραφείο, στην πολύ λογική τιμή των 330.000 €. Η βίλα βρίσκεται σε μια ήσυχη και απομονωμένη περιοχή, κοντά δε στη βίλα υπάρχουν σπίτια, αλλά σε απόσταση ασφαλείας!

Η βίλα διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, κουζίνα, τραπεζαρία, μία σκεπαστή βεράντα 25 τ.μ., μπάρμπεκιου, 2+ θέσεις στάθμευσης και πισίνα 32 τμ. Στο ισόγειο, υπάρχει ένα περίπου 40 τ.μ αυτόνομο στούντιο. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν αυτό το ακίνητο, αντικατοπτρίζουν την ομορφιά και την ποιότητα κατασκευής της βίλας.

Η βίλα βρίσκεται  στην άκρη ενός παραδοσιακού ελληνικού χωριού, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από το χωριό Σβορωνάτα, όπου υπάρχει μια μικρή επιλογή από ταβέρνες και καταστήματα. Η παραλία Άβυθος, που είναι μια φανταστική παραλία με πεντακάθαρα ρηχά νερά και 2 υπέροχες ταβέρνες, απέχει μόλις 7 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, το Αργοστόλι, απέχει 7 χλμ ενώ το Αεροδόμιο της Κεφαλονιας είναι μόλις 2 χλμ μακριά από την Βίλα. Στο Αργοστόλι, ο επισκέπτης θα βρει όλες τις ανέσεις, δηλαδή διάφορα σούπερ μάρκετ και υποκαταστήματα Τραπεζών, ένα καλά οργανωμένο νοσοκομείο, το αστυνομικό τμήμα, όλα τα μέσα μεταφοράς, όλα τα είδη των εμπορικών καταστημάτων, ταβέρνες, καφετέριες, τεχνικούς όλων των ειδών,  μουσεία, το λιμάνι του Αργοστολίου και όμορφες παραλίες πολύ κοντά στην καρδιά του Αργοστολίου.

Σχετικά με την Βίλα Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2051)

Περιοχή: Καλλιγάτα
Κατασκευή: 2009
Δωμάτια: 4 υπνοδωμάτια
Γκαράζ / Χώρος στάθμευσης: 2+ θέσεις στάθμευσης
Απόσταση από παραλίες: 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
Θέα: Άψογη
Κήπος: Πολύ καλά διατηρημένος
Extra: 32 τμ πισίνα, σκεπαστή βεράντα, μπάρμπεκιου και 40 τμ αυτόνομο στούντιο

Σχετικά με την Περιοχή Καλλιγάτα

Τα Καλλιγάτα είναι ένα μικρό χωριό στην περιοχή Λειβαθώ της Κεφαλονιάς, με μικρά περιποιημένα σπίτια και μεγάλους κήπους γεμάτους λουλούδια…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.enos-properties.com/property-item/luxury-villa-kalligata-kefalonia-greece/?lang=el