Πωλείται επαγγελματικός χώρος στο Αργοστόλι


Πωλείται επαγγελματικός χώρος στο Αργοστόλι

Πωλείται επαγγελματικός χώρος στο Αργοστόλι, Κεφαλονιάς.


Σχετικά με το Ακίνητο:    

Πρόκειται για έναν επαγγελματικό χώρο (πρώην εστιατόριο), στο γύρο της Λάσσης, στο Αργοστόλι. Ο κύριος χώρος είναι 140τμ και οι βοηθητικοί χώροι είναι 65τμ. Βρίσκεται σε οικόπεδο 5.100τμ στο οποίο υπάρχει πισίνα και παρκινγκ για 20 αυτοκίνητα.

Σχετικά με την περιοχή:

Η Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου ανήκει στον καλλικρατικό δήμο Κεφαλονιάς και καλύπτει τμήμα της δυτικής πλευράς του νησιού. Περιλαμβάνει την πρωτεύουσα, το Αργοστόλι, και μερικά χωριά γύρω από αυτήν, όπως τα Διλινάτα, τα Φαρακλάτα, τα Φάρσα, το Νύφι κά.

Το Αργοστόλι, ως δημοτική ενότητα, ουσιαστικά ταυτίζεται με τον πρώην Δήμο Αργοστολίου, επί Καποδιστριακής διοικητικής διαίρεσης. Επρόκειτο για τον μεγαλύτερο σε έκταση (151,6 τ. χλμ.) και σε πληθυσμό (12.589 κατοίκους) δήμο του νησιού.

Ακόμα παλαιότερα, τα όρια της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου ταυτίζονταν σε μεγάλο βαθμό με τον Δήμο Κράνης, τον πρώτο δήμο που ιδρύθηκε μετά την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, το 1864. Είχε ως έμβλημα τον μυθικό ήρωα Κέφαλο με τον σκύλο του Λαίλαπα, το οποίο και διατηρήθηκε ως την ενσωμάτωση του Δήμου Αργοστολίου στον Δήμο Κεφαλονιάς. Το όνομα Κράνη, προέκυψε από την αρχαία Κράνη, πόλη-κράτος στην Κεφαλονιά κατά την κλασική και ελληνιστική περίοδο, που βρισκόταν στην περιοχή.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.enos-properties.com/property-item/commercial-space-argostoli-kefalonia-greece/?lang=el


Ετικέτες: