Πωλείται Βίλλα στα Μουσάτα


Πωλείται Βίλλα στα Μουσάτα

 

Σχετικά με το ακίνητο:

Στα Μουσάτα, εντός οικοπέδου 380τμ περίπου, πωλείται Βίλλα 105τμ., με υπέροχη θέα στην θάλασσα. Στον κάτω όροφο υπάρχει σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, μια κρεβατοκάμαρα, και ένα μπάνιο. Στον επάνω όροφο υπάρχουν 2 κρεβατοκάμαρες, με το δικό της μπάνιο η καθεμία, και μπαλκόνια. Η βιλλα έχει σε όλους τους χώρους  κλιματιστκά, η θέρμανση είναι κεντρική, αλλά δεν υπάρχουν τα σώματα  καλοριφέρ. Η βίλλα διαθέτει μπάρμπεκιου, αποθήκη και μικρό κήπο.

Σχετικά με την περιοχή:

Τα Μουσάτα βρίσκονται ανάμεσα από τον ορεινό όγκο του Αίνου, του μεγάλου βουνού της Κεφαλονιάς και το Ιόνιο Πέλαγος, προς το νότο. Είναι χωριό της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς και έχει 318 μόνιμους κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Βρίσκονται πολύ κοντά στο Τραπεζάκι, μια από τις καλύτερες παραλίες της Κεφαλονιάς: αμμουδιά με χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά, σε μια περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλλους.

Διασχίζοντας τον κεντρικό δρόμο που ενώνει το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, με τον Πόρο, το ανατολικότερο λιμάνι της,, θα βρείτε τα Μουσάτα στο 12ο χιλιόμετρο. Απέχουν 2 χιλιόμετρα από τα Βλαχάτα της Λειβαθούς και 4 χλμ από τα Περατάτα. Από τα Μουσάταμπορείτε να επισκεφθείτε το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου και την Μονή Μηλαπιδιάς, όπου φυλάσσεται τμήμα του Λειψάνου του Αποστόλου Ανδρέα και διαθέτει Εκκλησιαστικό Μουσείο με θρησκευτικά κειμήλια ιδιαίτερης αξίας.

Τα Μουσάτα υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τους σεισμούς του Αυγούστου του 1953, που ισοπέδωσαν την Κεφαλονιά.

Εκλεκτό θυμαρίσιο μέλι και μοσχομυριστό χωριάτικο ψωμί είναι τα τοπικά προϊόντα για τα οποία περηφανεύονται τα Μουσάτα!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.enos-properties.com/property-item/villa-stunning-views-mousata-kefalonia-greece/?lang=el

inkefalonia ad 18




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ