Μία ξεχωριστή βίλα είναι προς πώληση στην Σκάλα


Μία ξεχωριστή βίλα είναι προς πώληση στην Σκάλα


Το σύνολο των κτισμάτων της Βίλα 3 Rondini, βρίσκεται εντός οικοπέδου 4.130τ.μ  στην Σκάλα. Το κυρίως σπίτι είναι 248τ.μ και αποτελείται από τα ακόλουθα:

Στον επάνω όροφο, υπάρχει η κύρια είσοδος, σαλόνι με ένα ζεστό τζάκι αέρα που θερμαίνει τα δωμάτια, δορυφορική τηλεόραση, κουζίνα, τραπεζαρία, τουαλέτα με φουαγιέ, μια βεράντα 40 τ.μ  με κεραμοσκεπή, ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με air condition και το δικό του μπάνιο και ένα χώρο γραφείου. Τα έπιπλα είναι όλα αντίκες, όπως όλα τα φώτα και τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από γυαλί Murano.

Από μια εσωτερική σκάλα, μπορείτε να φτάσετε στο κάτω όροφο που έχει δύο υπνοδωμάτια επισκεπτών, δύο μπάνια, ένα δωμάτιο πλυντηρίων με πλυντήριο ρούχων και ένα τεράστιο γκαράζ 40 τ.μ.

Ο ξενώνας είναι 90τμ, σε δύο ορόφους και η βεράντα του είναι 78τ.μ. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με 4 κρεβάτια και μια πλήρως εξοπλισμένη σύγχρονη κουζίνα. Στον επάνω όροφο, υπάρχει μια βεράντα 67 τ.μ  με ένα 24τμ  ξύλινο κιόσκι που καλύπτεται με κεραμίδια, που περιβάλλεται από γυάλινα παράθυρα 360 ° με τρεις συρόμενες πόρτες 2,60 μέτρων περίπου η καθεμία. Υπάρχουν επίσης δύο εξωτερικές πέργκολες 13 τ.μ η καθεμία με λευκές τέντες από κάνναβη για σκιά καθως και ένα τραπέζι, καρέκλες, ένα εξωτερικό τραπέζι πρωινού και δορυφορική τηλεόραση.

Στον κάτω όροφο, υπάρχουν δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με δύο κρεβάτια (με custom made στρώματα), κλιματισμός, δύο μεγάλες τουαλέτες με ζεστό-κρύο ντους, WC, και συρταριέρα που στο επάνω μέρος έχει μάρμαρο Βερόνας.

Η βίλα περιβάλλεται από έναν μεσογειακού τύπου κήπο με φοίνικες, γιασεμί με τα αρωματικά λευκά άνθη τους, Hibiscus, λευκή και ροζ Δάφνη και πάνω από 90 Leyland και κυπαρίσσια. Πουλιά, χελιδόνια, γεράκια και κουκουβάγιες παρέχουν το «μουσικό υπόβαθρο».

Η αμμώδης παραλία απέχει μόλις 80 μέτρα με τα πόδια κάτω από τη βίλα (η βίλα είναι 32 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας).

Η ξεχωριστή αυτή κατοικία απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη διάσημη παραλία της Σκάλας, όπου υπάρχουν ταβέρνες και εστιατόρια και είναι πολύ κοντά επίσης στην παραλία Καμίνια, που είναι ένα ιδανικό μέρος για περπάτημα, χωρίς παπούτσια, στην άμμο.

Δείτε περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο :

http://www.enos-properties.com/property-item/2081/?lang=el

inkefalonia ad 8