Το iPhone 5 θα παρουσιαστεί στις 12 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2012 14:38

Το iPhone 5 θα παρουσιαστεί στις 12 Σεπτεμβρίου

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά, με την Apple να στέλνει προσκλήσεις για την νέα της παρουσίαση η οποία θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και στην οποία θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του iPhone 5.Στην πρόσκληση που έχει σταλεί σε δημοσιογράφους, εμφανίζεται με μεγάλα γράμματα ο αριθμός 12 ενώ ακριβώς από πάνω του αναγράφεται η πρόταση «είναι σχεδόν εδώ». Η σκια του αριθμού 12 σχηματίζει τον αριθμό 5 όπου φαίνεται θα είναι και η επίσημη ονομασία του νέου iPhone.

Τον τελευταίο μήνα, σερί διαρροών από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η αύξηση της οθόνης του iPhone στις 4' ίντσες θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενώ για πρώτη φορά η Apple θα αλλάξει την υποδοχή φόρτισης με μια μικρότερη θύρα. Ακόμα στο πίσω μέρος η εταιρεία φαίνεται να επιλέγει μεταλλική επιφάνεια η οποία θα αντικαταστήσει τη γυάλινη η οποία εμφανίστηκε με τα μοντέλα 4/4s.

Η παρουσίαση της Apple θα ξεκινήσει στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος και για μια ακόμη φορά σας περιμένουμε για να την αναμεταδώσουμε και να την σχολιάσουμε ζωντανά.

insomnia.gr




00 inkefalonia general ad 300X250