Κυκλοφόρησε μια άκρως συλλεκτική ρετρό έκδοση του iPhone 7, είναι πανέμορφη και κοστίζει μια μικρή περιουσία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 10:52

Κυκλοφόρησε μια άκρως συλλεκτική ρετρό έκδοση του iPhone 7, είναι πανέμορφη και κοστίζει μια μικρή περιουσία

Αν μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες σας είναι να μπορούσατε να κουβαλάτε στην τσέπη σας έναν υπολογιστή Macintosh του 1980, τότε μάλλον σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα.

 Η εταιρεία ηλεκτρονικών μηχανικών προσαρμογών Colorwave παρουσίασε πρόσφατα την νέα της δημιουργία: μια εξαιρετικά περιορισμένη ρετρό έκδοση ενός iPhone 7 265GB.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως θα σας κοστίσει $1.899 (€1762) για να το αποκτήσετε.

Η ομολογουμένως ελκυστική εκδοχή του iPhone 7 που δημιούργησε η Colorwave περιλαμβάνει το κλασικό μηλαράκι της Apple στα κλασικά χρώματα των Macintosh του '80, συνοδευόμενο από το εξίσου κλασικό μπεζ χρώμα της συσκευής και τις γραμμές στα πλάγια του τηλεφώνου.

apple

Τα πρώτα 25 κομμάτια θα διαθέτουν και αριθμό αυθεντικότητας, σε περίπτωση που θέλετε να νιώθετε ακόμη πιο μοναδικοί.

Αν επιλέξετε την απλή έκδοση, θα γλιτώσετε $799 (€741), αλλά θα πρέπει να θυσιάσετε το πολύχρωμο logo και τον αριθμό αυθεντικότητας (από την άλλη, βέβαια, θα σας μείνουν και δυο νοίκια παραπάνω).

colorware

Όσο ματαιόδοξη και αν είναι η εν λόγω κυκλοφορία, πρόκειται αναμφίβολα για ένα πανέμορφο iPhone συλλεκτικής αξίας, το οποίο φημολογείται πως είναι το πιο ακριβό που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Το αν αξίζει τις οικονομίες σας, είναι δική σας απόφαση.

huffingtonpost.gr