iPhone 6: Θα το δούμε τελικά τον Ιούλιο;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 14:30

iPhone 6: Θα το δούμε τελικά τον Ιούλιο;

Όπως ήταν αναμενόμενο οι φήμες γύρω απ΄το ερχόμενο iPhone 6 και το iOS 8 γίνονται όλο ένα και πιο έντονες όσο περνάει ο καιρός και ειδικότερα η ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου. Ο CEO της Apple, Tim Cook, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι οι νέες συσκευές δεν θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο όπως παραδοσιακά γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι αναλυτές να εικάζουν ότι μπορεί να δούμε το iPhone 6 μέσα στον Ιούλιο. Η πρόβλεψη για τον συγκεκριμένο μήνα έρχεται από τον αναλυτή της Mizuho Securyties, Abhey Lamba, που παρακολουθεί τα δίκτυα προμηθειών των εταιρειών και μας λέει ότι η Apple βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο πριν την έναρξη παραγωγής.

Παράλληλα ο αναλυτής επιβεβαιώνει αυτό που λένε και άλλοι, ότι δηλαδή η εταιρεία θα λανσάρει 2 συσκευές. Όπως γνωρίζουμε το iPhone 6 θα είναι 4.7” και πολύ πιθανόν να δούμε και κάποιο phablet από την εταιρεία 5.5”.

Από τα δίκτυα προμηθειών επίσης εικάζεται η κυκλοφορία ενός iWatch στα δεύτερα μισά του χρόνου. Ο κος. Lamba μας λέει ότι το iOS 8 θα ανοίξει το API του TouchID  για τρίτες εφαρμογές, οπότε θα δούμε τον αισθητήρα να χρησιμοποιείται και σε άλλες χρήσεις. Τέλος δική μας πηγή ανεφερε από τον Σεπτέμβριο ότι θα δούμε το iPhone 6 τον Ιούνιο, συνεπώς τα ενδεχόμενα να δούμε τις συσκευές το καλοκαίρι είναι μεγάλα.

techmaniacs.gr