Ο Σεκόντος Μποχάγιερ για την ζωή του, την «Τετρακτύς» και τους Beatles (ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 09:36

Ο Σεκόντος Μποχάγιερ για την ζωή του, την «Τετρακτύς» και τους Beatles (ηχητικό)

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» είχε ένα διαφορετικό ύφος. Ξέφυγε από τα πολιτικά και ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά. Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο Σεκόντος Μποχάγιερ, για να μιλήσει για την εταιρεία «Τετρακτύς», για τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν και για την συναυλία- αφιέρωμα στους Beatles.

Η συζήτηση ξεκίνησε, με τους δημοσιογράφους να ρωτούν τον καλεσμένο πράγματα για την ζωή του. Ο ίδιος ξεκίνησε λέγοντας πως έχει σπουδάσει στο Εθνικό Ωδείο, υπήρξε συνθέτης στην δισκογραφία, εξέδωσε 2 δικούς του δίσκους ορχηστρικούς και σε ηλικία 25 ετών έγινε ο νεότερος διευθυντής στην εταιρεία Columbia, με περισσότερες από 1000 παραγωγές τις δεκαετίες ‘80 και ‘90.

Πριν από καιρό και έχοντας μεγαλουργήσει στον χώρο της μουσικής, επέστρεψε στην Κεφαλονιά και αποφάσισε να συστήσει την εταιρεία «Τετρακτύς» – όπως εξήγησε τετρακτύς, κατά τον Πυθαγόρα , είναι οι ήχοι που κάνουν οι σφαίρες στο σύμπαν- η οποία έχει σκοπό να παρουσιάσει συναυλίες, θεατρικά έργα, σεμινάρια και γενικότερα πολιτισμό.

Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, η εταιρεία διοργανώνει  μουσική παράσταση με τραγούδια των Βeatles από  τους “The Beatles Tribute Band”. 2 κονσόλες ήχου, 15 μουσικοί επί σκηνής, κουαρτέτο εγχόρδων, 4 τραγουδιστές και πάρα πολλά φωνητικά.  «Θα είναι μια μεγάλη παράσταση.  Οι Beatles είναι οι πατέρες της Pop και της Rock» ανέφερε ο κος Σεκόντος.

Έδωσε και μερικές πληροφορίες σχετικά με το τι θα δούμε το επόμενο διάστημα από την εταιρεία και χαρακτηριστικά τόνισε ότι στις 15 Φεβρουαρίου θα έρθουν οι Santa Barbara Guitar Orchestra και στις 28 Μαρτίου οι Pink Floyd Tribute Band. Τέλος, εξήγησε ότι ανά τον κόσμο υπάρχουν πολλά συγκροτήματα που έχουν στον τίτλο τους το Tribute και αυτό γιατί εξειδικεύονται στην μουσική του εκάστοτε συγκροτήματος (Beatles κλπ) και κάνουν αφιερώματα.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250