1980 - 2020: 40 xρόνια Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 09:09

1980 - 2020: 40 xρόνια Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου

Η χρονιά που μας έρχεται ( 2020 ) είναι για τον σύλλογό μας μια πολύ σημαντική , επετειακή χρονιά , αφού συμπληρώνονται 40 χρόνια από το ξεκίνημά μας .

40 ΧΡΌΝΙΑ από τότε που 15 ρομαντικοί λάτρεις του Καλού Κεφαλονίτικου τραγουδιού ,της χορωδίας , του μαντολίνου και της κιθάρας , αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια νέα πορεία στα χορωδιακά πράγματα της Κεφαλονιάς , με πρώτο και για 30 χρόνια μαέστρο μας τον Βασίλη Μουντάκη .

Από τότε κύλησαν 40 χρόνια και η χορωδία με την Μαντολινάτα της έγραψαν την δική τους ιστορία , ιστορία δημιουργίας , προσφοράς , προβολής του τόπου , παράλληλα με την μεγάλη δημιουργική χαρά και ψυχαγωγία, καθώς  και την δικαίωση των προσπαθειών των μελών της και των νέων της δασκάλων .

Το 2020 λοιπόν είναι για μας όλους , μια χρονιά γιορτής , αλλά και ευκαιρίας , για να κάνουμε τους απολογισμούς μας και να προσδιορίσουμε τις προοπτικές μας για το μέλλον , με πρωταρχική εκείνη , της σύνδεσής μας με νέους ανθρώπους του νησιού μας , για να μεταλαμπαδευτεί όλη αυτή η ιστορία και πορεία  , που είναι ουσιαστικά , η συνέχεια της μεγάλης μουσικής και χορωδιακής παράδοσής του τόπου μας .

        1980 – 2020 , 40 χρόνια δημιουργίας , τα γιορτάζουμε με 40 Δράσεις !

Δράσεις που θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτού του χρόνου , με την έκδοση επετειακού ημερολογίου 2020 ,με πίνακες του Κώστα Ευαγγελάτου , την συναυλία μας με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τα Κάλαντα του Καλωσορίσματος του Νέου χρόνου , έως … τα Κάλαντα του αποχαιρετισμού του και του καλωσορίσματος του 2021 !  Μια γιορτή που θα διαρκέσει όλο τον χρόνο !  

Σε αυτή την γιορτή μας , θέλουμε κοντά μας τους συμπατριώτες μας , όπου γης , τους φίλους της καλής χορωδιακής μουσικής , σε Ελλάδα και εξωτερικό , τους φορείς και συλλόγους του νησιού μας , αλλά και όλου του Ιονίου , με τους οποίους θα συμπράξουμε σε δράσεις και εκδηλώσεις .

Χρειαζόμαστε όμως και την στήριξη από τον κάθε ένα από σας , τους φορείς , τους επιχειρηματίες , τους οργανισμούς ,για να καταφέρουμε ώστε όλες αυτές οι Δράσεις και εκδηλώσεις να είναι του επιπέδου που θέλουμε και προγραμματίζουμε .

Σας καλούμε λοιπόν να μας στηρίξετε ηθικά και οικονομικά για να γίνει η γιορτή μας , γιορτή του νησιού μας , γιορτή του πολιτισμού του τόπου μας.

                        1980 – 2020 , 40 χρόνια δημιουργίας ,

    της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ,

               Γιορτή της ΜΟΥΣΙΚΉΣ & ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ,

                          Γιορτή της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ !

 

 

Το ΔΣ.