Απόψε η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου κλείνει την 8η Καλλιτεχνική Τριλογία Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 09:05

Απόψε η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου κλείνει την 8η Καλλιτεχνική Τριλογία Κεφαλονιάς

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 21:00 στο Θέατρο Κέφαλος

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Ο Πολιτισμός είναι υπόθεση όλων μας και μας αφορά όλους . Γι’ αυτό η τόσο σημαντική προσπάθεια των συμπατριωτών μας εικαστικών , που αρκετά χρόνια τώρα δίνουν τον όμορφο αγώνα τους από το δικό τους μετερίζι του πολιτισμού μας , είναι αξιαγάπητο και πρέπει να την αγκαλιάσουμε όλοι μας .

Για τον λόγο αυτό η Χορωδία Αργοστολίου με συνοδεία μουσικών οργάνων από την Μαντολινάτα της και τον μαέστρο της Σπύρο Θεοτοκάτο , θέλει να χαρεί με τους φίλους συμπατριώτες καλλιτέχνες εικαστικούς το κλείσιμο πετυχημένης  της φετεινής τους έκθεσης .

Γι’ αυτό σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00μμ , θα τραγουδήσει Κεφαλονίτικα κι άλλα γνωστά  τραγούδια, στον χώρο της έκθεσης , στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου Ο ΚΕΦΑΛΟΣ .

Ελάτε λοιπόν φίλοι μας να χαρείτε μαζί  μας το κλείσιμο της έκθεσης και παράλληλα να τραγουδήσετε μαζί μας στην τελευταία φετεινή καλοκαιρινή μας εμφάνιση .                     

***

Οι ιδρυτές της Ανοικτής Καλλιτεχνικής Τριλογίας Κεφαλονιάς, Ευάγγελος Ευαγγελάτος, Τζόγια Καππάτου και Σοφία Αράβου–Παπαδάτου, όπως και οι 30 συμμετέχοντες καλλιτέχνες-χειροτέχνες, ευχαριστούν όσους επισκέφθηκαν την έκθεση και προσκαλούν εκ νέου στο πανηγυρικό της κλείσιμο!

«Η παράσταση της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ στο χώρο της έκθεσής μας, δίνει τον γιορταστικό τόνο. Είναι τιμή και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό».

 8Η Ανοικτή Καλλιτεχνική Τριλογία ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΦΩΤΟ 8Η ΑΚΤ

ΦΩΤΟ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ