Άφιξη του Ian Svenonius στη Κεφαλονιά για το Saristra

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 15:39

Άφιξη του Ian Svenonius στη Κεφαλονιά για το Saristra

 

 Ο μεγάλος φετινός προσκεκλημένος του Saristra Ian Svenonius έφτασε στη Κεφαλονιά με θερμή υποδοχή από την ομάδα του φεστιβάλ.

O Ian είναι μια δραστήρια μορφή της underground σκηνής της Washington DC. Πριν ακόμη εμφανιστεί στην δισκογραφία, αναδείχθηκε από το Sassy Magazine, “the sassiest boy in America”, κάτι που τον ακολούθησε και στην μουσική του καριέρα από εκεί και πέρα, μην έχοντας πάψει να μένει πιστός σε ένα ανυπότακτο post punk πνεύμα. Τα σχήματα με τα οποία το έχει εκφράσει και συνεχίζει, πολυάριθμα. Ξεκίνησε με τους Nation of Ulysses, με τους Make Up έπαιξε post punk με garage χροιά που βάφτισε gospel yeh-yeh.

Η αυγή της νέας χιλιετίας τον βρήκε να φλερτάρει περισσότερο με το indie με τους Weird War, ενώ συνέχισε να είναι garage νοσταλγός με τους Chain and the Gang. Το τελευταίο σόλο εγχείρημά του ακούει στο όνομα Escape-ism και σε αυτό επανήλθε σε έναν κοφτό και σκοτεινό post punk μινιμαλισμό. Πίσω από όποιο όνομα και να κρύβεται, είτε γράφει μουσική, είτε γράφει βιβλία, ο Ian Svenonius παραμένει πιστός στις ιδέες του, κάνοντας πάντα κοινωνικοπολιτικές νήξεις, ενώ διατηρεί μια απροσποίητη, μακριά από τα φανταχτερά φώτα, αυθεντική περσόνα που συνεχώς ωστόσο διευρύνει. Στην σκηνή του Saristra ετοιμάζεται να αποδείξει πως είτε με παγωμένα synths είτε με απειλητικές κιθάρες, πάντα όμως με τη δική του στόφα, κάνει τους δίσκους του αλλά και τις ζωντανές του εμφανίσεις one of a kind.

Ο Ian θα ανέβει στη σκηνή της Σαρίστρας την Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 23.30


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250