Κώστας Ευαγγελάτος: Ολοκλήρωση της εικαστικής περιόδου και προετοιμασίες για το εικαστικό θέρος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 09:19

Κώστας Ευαγγελάτος: Ολοκλήρωση της εικαστικής περιόδου και προετοιμασίες για το εικαστικό θέρος

Ολοκλήρωση της εικαστικής περιόδου και προετοιμασίες για το εικαστικό θέρος

Ολοκληρώθηκε στο Παρίσι η ομαδική έκθεση συνεργατών της Galerie d'art, Loc' Art Paris22 rue Eugène Varlin, 75010 Paris, στην οποία έλαβε μέρος ο εικαστικός δημιουργός Κώστας Ευαγγελάτος για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχοντας με έξη πρόσφατες ζωγραφικές συνθέσεις του. Τα έργα του με αναδυόμενα πρόσωπα και σύμβολα σε τριανταφυλλί φόντα εντυπωσίασαν τους φιλότεχνους και ήδη ανήκουν σε συλλογές τέχνης. 

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εικαστικά και λογοτεχνικά Art-weekends στο Art Studio Est- la Chambre στην Αθήνα, καθώς και η συμμετοχή του ως τιμώμενος καλλιτέχνης στην ομαδική έκθεση της Artway "Τα σημάδια του Αιγαίου" στη Δημοτική Πινακοθήκη Κυκλάδων-Σύρου. 

Η συμμετοχή του με 10 νέες τολμηρές ερωτικές συνθέσεις στην μεγάλη διεθνή έκθεση Erotic Art  Festival στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Π. Φαλήρου συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των πολλών επισκεπτών.

Ήδη προετοιμάζει με τους συνεργάτες του το θερινό εκθεσιακό πρόγραμμα της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς (3 Ιουλίου -15 Σεπτεμβρίου 2019), που φέτος θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη (20 χρόνια απουσίας) του πατέρα του Χαρίλαου Κ. Ευαγγελάτου. 

www.gisi.gr/evangelatos

ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΝΗΜΕΣ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣΑΙΓΑΙΟΥ ΜΝΗΜΕΣ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣΑΙΓΑΙΟΥ ΜΝΗΜΕΣ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ