Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στο Traverso Festival 2019

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 19:00

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στο Traverso Festival 2019

Για τέταρτη συνεχή χρονιά στο θέατρο και το άλσος της Καλλιθέας στην Λακήθρα

Εν όψει του Traverso Festival που οργανώνουμε για τέταρτη συνεχή χρονιά στο θέατρο και το άλσος της Καλλιθέας στην Λακήθρα Κεφαλονιάς στα μέσα Ιουλίου 2019, το οποίο θα περιλαμβάνει μουσική, καλλιτεχνικές και κοινωνικές δράσεις, προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να συνεισφέρουν με τους εξής τρόπους:

  • Συμμετοχή στο φεστιβάλ με παρουσίαση του καλλιτεχνικού σας project
  • Χορηγίες, οικονομικές ή σε είδος ή σε παροχή υπηρεσιών
  • Εθελοντές για την προετοιμασία και την διεξαγωγή του φεστιβάλ

Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο είναι πάντοτε ανοιχτό σε ιδέες και σε συνεργασίες για δράσεις. Επιφυλασσόμαστε ωστόσο να επιλέξουμε τις προτάσεις εκείνες που συνάδουν με τον χαρακτήρα και τους στόχους της ομάδας μας, όπως αυτοί περιγράφονται στην ιστοσελίδα μας και είναι γνωστοί από τις πολυάριθμες δράσεις μας κατά τα τελευταία επτά χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχές και χορηγίες μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας ως τις 6 Μαΐου 2019 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενώ οι συμμετοχές για εθελοντισμό είναι ανοιχτές ως την διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Σας περιμένουμε για να ετοιμάσουμε μαζί το καλύτερο ως τώρα Traverso Festival!

Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο

www.e-traverso.gr

https://www.facebook.com/TraversoKefalonia




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250