Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ: Ολοκληρώθηκε το πρώτο και το δεύτερο μέρος στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού και συνεχίζουμε…

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 16:10

Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ: Ολοκληρώθηκε το πρώτο και το δεύτερο μέρος στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού και συνεχίζουμε…

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 23 & 24 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε το πρώτο και το δεύτερο μέρος στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, στα πλαίσια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Οι τολμηροί πιτσιρικάδες με τους γονείς τους αψήφησαν την κακοκαιρία και γέμισαν το Δημοτικό Θέατρο Κέφαλος και τις δύο ημέρες.

Το παιχνίδι διοργανώνεται από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με υπεύθυνη την Πρόεδρο Β/θμιας Σχολικής επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Μαρία Κουνάδη.

Πολύτιμη κάθε χρόνο η προσφορά εθελοντών και κριτικής επιτροπής.                      Την πρώτη ημέρα τα παιδιά διαγωνίστηκαν στην χορογραφία, το καραόκε και στην ανάγνωση κειμένου. Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από τους : την κ. Εύη Πεφάνη (φιλόλογος-δασκάλα παραδοσιακών χορών του Π.Σ. «ο Μπάλλος»), η οποία και επιμελήθηκε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, την κ. Ελισάβετ Λιβιεράτου καθηγήτρια μπαλέτου των τμημάτων της Κ.Ε.ΔΗΚΕ. & την Φαίη Ανδρεοπούλου δασκάλα μπαλέτου & μοντέρνου χορού, την κ. Εύα Δανελάτου εικαστικό της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., την κ. Σταυρούλα Πολλάτου μαέστρο της Γυναικείας Χορωδίας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Την δεύτερη ημέρα τα παιδιά διαγωνίστηκαν στην Παντομίμα, στο θεατρικό δρώμενο και στην Ζωγραφική. Ευχαριστούμε θερμά το Θεατρικό εργαστήρι της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και τον κ. Σταύρο Παπαδάτο με την θεατρική ομάδα του και την κ. Καλλιόπη Λιοσάτου θεατροπαιδαγωγό,  που επιμελήθηκαν το θεατρικό μέρος του παιχνιδιού, τους Εικαστικούς κ. Μαρίνα Στελλάτου και κ. Δημήτρη Βενάρδο που επιμελήθηκαν την φάση της Ζωγραφικής, την κριτική επιτροπή κ. Εύη Πεφάνη, την κ. Βούλα Κρούσσου εκπαιδευτικό και τον Παναγή Δαλαμάγκα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Επόμενο ραντεβού στις 2 Μαρτίου  και ώρα 11:30 στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου που ξεκινά η «Ποδηλατοδρομία Αγάπης και Προσφοράς», με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα και είδη ρουχισμού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης «Ο Άγιος Γεράσιμος».

Σας Περιμένουμε και Καλή Διασκέδαση!!!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς

 Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

256625662566256625662566256625662566




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250