Έναρξη της χορευτικής χρονιάς σε νέο χώρο για τους "ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 10:39

Έναρξη της χορευτικής χρονιάς σε νέο χώρο για τους "ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ"

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς "ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ" πραγματοποίησε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου τον αγιασμό του για την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά με κάθε επισημότητα το καινούριο ”σπίτι” του, το Πνευματικό Κέντρο Τραυλιάτων. 

Στον καλαίσθητο χώρο που θα στεγάζει, πλέον, τα μαθήματα παραδοσιακών χορών του συλλόγου συγκεντρώθηκαν δεκάδες μέλη και φίλοι των "ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ", δεχόμενοι τις ευχές για μια ακόμη δημιουργική και παραγωγική χορευτική χρόνια από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας, π. Φωτιο Γαβριελάτο, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό, συνοδευόμενος από τον π. Ξενοφώντα Ζαρκάδα. 

Μάλιστα, ο π. Φώτιος έκανε ειδική μνεία στις εξαιρετικές χορευτικές παραστάσεις που πραγματοποιεί τα τελευταία τρία χρόνια ο σύλλογος με το κλείσιμο κάθε χορευτικής χρονιάς, συγχαίροντας προσωπικά τον χοροδιδάσκαλο, Χρήστο Μεγαδούκα και όλα τα μέλη ξεχωριστά που αφιερώνουν χρόνο από την καθημερινότητα τους για την "παραγωγή πολιτισμού", όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ακολούθησε ένα μικρό... γλέντι από τον σύλλογο, με πλούσιο φαγητό, ποτό και φυσικά ασταμάτητο χορό, πάντα σε στυλ...παραδοσιακό! 

Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στα χορευτικά τμήματα των "ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ", μπορούν να επισκεφθούν το Πνευματικό Κέντρο Τραυλιάτων (όπισθεν του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (18:00-19:30) ή να επικοινωνήσουν για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6949762369.

111111

Ετικέτες: