Απολογισμός καλοκαιρινών εκδηλώσεων Συλλόγου απανταχού φίλων του Πυργιού «ο Αίνος» (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 11:58

Απολογισμός καλοκαιρινών εκδηλώσεων Συλλόγου απανταχού φίλων του Πυργιού «ο Αίνος» (εικόνες)

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις και εμπειρίες θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεών μας αλλά και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτές.

Φέτος στο Πυργί, παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα 6 Αυγούστου τη Βιργινία Κοκκίνου με τη συνοδεία του Γιάννη Ανθόπουλου να μας αφηγείται παραμύθια στον αρχαιολογικό χώρο Καστρί ενώ μικροί και μεγάλοι παρακολουθήσαμε τον Ιάσωνα Μελισσηνό και τον βοηθό του Δημήτρη Μπασιώτη σε μια μοναδική παράσταση Καραγκιόζη (8 Αυγούστου). Επίσης, για μια ακόμη χρονιά πάνω από 100 δρομείς συμμετείχαν στο Γύρο του Πυργιού (13 Αυγούστου) που πλέον έχει γίνει θεσμός για το χωριό μας κάθε Αύγουστο.

Τέλος, το ετήσιο πυργισιάνικο πανηγύρι έλαβε χώρα στις 16/8 και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Η Ορχήστρα Παλημέρη με βιολιστή τον Μάκη Κοψαχείλη για μια ακόμη φορά ανέβασε στα ύψη το κέφι και μικροί- μεγάλοι χορέψαμε μέχρι αργά.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοηθήσατε ανιδιοτελώς στην οργάνωση όλων των εκδηλώσεων και φέτος το καλοκαίρι, τόσο τους τοπικούς φορείς που στέκονται αρωγοί σε αυτές τις εκδηλώσεις και ιδίως την ΚΕΔΗΚΕ, όσο και τους συγχωριανούς μας και ιδίως Φωκά Γεώργιο, Παυλάτου- Φωκά Φωτεινή, Στελλάτο Μαρίνο, Στελλάτο Κώστα, Στελλάτο Γεώργιο, Στελλάτο Πολύδωρο, Στελλάτου Χαρά, Δρακόπουλο Παναγιώτη, Τρευλάκη Άννα, Γιακουμάτο Παναγιώτη, Φλωράτο Παναγιώτη, Στεφανάτου Όλγα, Κοκκίνου Σούλα, Καρώνη Δημήτρη, Iakovatos Jerry,  Γρατσία Βαγγέλη, Σταματελάτου Μαρία, Σταματελάτου Αριστέα, Φλωράτου Ράνια, Φλωράτο Άγγελο, Λιόνα Νικόλα, Λιόνα Χριστίνα, Φουρφουρή Γιάννη, Κοκκίνου Βιργινία, Φωκά Φαίη, Φωκά Μαρίνα, Γρηγοράτου Άρτεμις, Κουτσαντώνη Θανάση και τα παιδιά σας (Οικογένειες Μπάλλα, Στελλάτου, Ριγάτου κ.ο.κ.), που δαπάνησαν ώρες από τον χρόνο τους για να βοηθήσουν τον Σύλλογο. Φυσικά, ευχαριστούμε τον Κο Σταματελάτο Διονύση, πρόεδρο της κοινότητας μας και τον Αντιδήμαρχο Κο Κοκκόση Βασίλη.

Δεν ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε τους ξαδέλφους Παυλάτου, Στελλάτο Μαρίνο και Γιακουμάτο Παναγή για την προσφορά γίδας και την Κα Πολυτίμη Φουρφουρή- Καρώνη για τις κρεατόπιτες που πρόσφερε στην μνήμη της μητέρας της. Ευχαριστούμε τον Κο Τρωιάνο Νίκο για τα λαχάνικα που δώρισε και τους Σταματελάτο Δημήτρη, Πανταζάτο και Δαράτο για την δωρεά τυροκομικών.

Ο Σύλλογος απανταχού φίλων του Πυργιού «ο Αίνος» θέλει να ευχαριστήσει όλους τους δωρεοδόχους που πρόθυμα συνεισέφεραν στην λαχειοφόρο μας και στήριξαν έτσι το έργο του συλλόγου. Ευχαριστούμε θερμά: την Σχολή Αλεξίπτωτου Πλαγιάς «No Borders», την «Water Sports Antisamos», τα ξενοδοχεία Lara Hotel, Electra Palace Rhodes και Apostolata Island Resort and Spa, την εταιρεία  «Valsamis Cruises», το ψυχαγωγικό «Πάρκο Πρόκρις» στα Μαζαρακάτα, τις ακτογραμμές Ionian Ferries και Kefalonian Lines, τους γιατρούς Κωνσταντίνο Μπενετάτο (πλαστικό χειρουργό), Αικατερίνη Μπεργελέ (χειρουργό οδοντίατρο) και Διαμαντή Φλωράτο (ουρολόγο χειρουργό), τους συγγραφείς Ευρυδίκη Λειβαδά, Πολύδωρο Στελλάτο και Ευάγγελο Φλωράτο, τον Γ. Φιλιππάτο (ενεργειακά τζάκια), τον Ευστάθιο Κόκκινο (είδη μπάνιου), την καλλιτέχνη Αγγελική Στεφανάτου, τις ταβέρνες «Καλλιθέα» και «Πυργί», τα κοσμηματοπωλεία «Λυμπεράτος», «Γαρμπής», «Diamant Petratos», «Αλυσανδράτος», «Κοσμηματοπωλείο Φωκάς» και «Darcasa», τα καταστήματα παραδοσιακών ειδών «Βοσκοπούλα», «Σέσουλας Παραδοσιακά» και «Μάντολα», το Φυτώριο «Τρωιάνος», το Βιβλιοπωλείο «Σταματελάτου», τον οινοποιό Σάββα Ταβιανάτο (Ainos Wines- Ομαλά), την αισθητικό Σταματία Καρλή, το κομμωτήριο της Φ. Παυλάτου, τα καταστήματα «Seven», «Είδη δώρων Άλκηστις Κοκκόση», «White summer», Οπτικά «Ηδύ Ιδείν», «Jeans Club Μουρελάτος», Anastasia Hair Salon, «Αντύπας», «Γυναικεία αξεσουάρ Ράπτης», «Con estilo», «Elmar», «Mabo Accessories», «Bonsai», «Δωροϊδέα», «Oozie», «Αgave Crafts», «Σεντούκι» «Margo Clothes and Shoes», «Parfen», «Σπίτι», «Άπια», «Smart Papadatos», «Ροδοσταλίς Αρωματοπωλείον», «Φαντασία», «Captain Jimmy», «Romi Women's Apparel», «Hobby Αrt Shop», «Λιοτρίβι», «Δια χειρός Λεωνιδάκη», τα ζαχαροπλαστεία «Καππάτος» και «Premier», τον Κο Φάση, Κα Αναστασία Φλωράτου, την εταιρεία «Φωκάς Ελαστικά», το ινστιτούτο αισθητικής «Συν Αθηνά Και Χείρα Κίνει» και την Ionian Services.

Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε για μια ακόμη χρονιά στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας.

Να είμαστε καλά και του χρόνου να ανταμώνουμε στο χωριό μας.

Για το Δ.Σ.

Σοφία Στελλάτου – Δημήτρης Γρατσίας

pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20pyrgi20




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250